Adzhika tikvice za zimu - Recepti Yum
Danas ćemo vam ponuditi kuhati najukusnije u zimi adjika tikvica, i recept tako da koliko pravi pekmez. U početku, ovaj recept je nastao kao adjika bez octa, ali smo dodali ocat, pa ispada ukusno, ali tko želi raditi adjika tikvice bez octa, samo slijedite recept, ali na kraju nije sipati ocat. Ovo jelo je savršeno upotpunjavanje predjela, meso, kuhati puno odjednom staklenke, jer ti se jako sviđa, čak i ne oklijevajte.
Korak po korak recepturi adzhika tikvice, Yum
Potrebni sastojci:
Priprema adzhika tikvice:
- Povrće pažljivo moj suši.
- Sada je sve samljeti meso brusilica, sve osim češnjaka.
- Učitaj nadjev u zdjelu, sol, papar, dodajte šećer.
- Mi smo stavili posudu na vatru i kuhajte oko 40 minuta, nakon tog vremena cijeđenje češnjaka direktno u zdjelu, kuhati pet minuta, dodajte ocat i kuhajte oko dvije minute.
- Ulijte adjika tikvice na sterilizirati staklenke i motati poklopac. Utočište deku dok banke ne potpuno hladan, pohraniti bolje na hladnom i tamnom mjestu.
Ako želite pripremiti povrće s miješalica, mlinac i ne - onda prihvatiti činjenicu da su komadi su vrlo male, ali ako vam se sviđa tradicionalnom adjika, onda je ova opcija možda neće svidjeti.
Adzhika tikvice recept videa za zimu:
To je sve, naši adjika tikvice spremni, a okus je nešto što jednostavno Yum! Pripremite ukusan, a često i uz pomoć naše web stranice, želimo vam uspjeh u tome dok mi opet sresti i sve najbolje, da ti je bilo mjesto poljoprivrednik bez komplikacija.
Konzervirana riba kod kuće
Kiseli rajčica s gorušice
Tikvice - Pripreme za zimu: ukusni recepti sa slikama.
Pickle kupus za zimu, jednostavan recept
Tikvice recepti za zimu
Kiseli rajčice recept preoblikovati za zimu
Džem od maline s jabukama za zimu: recept s fotografijama.
Džem od maline s jabukama
Patlidžan s češnjakom za zimu - Yum!
Tikvice sa čili sosa
Squash kavijar za zimu sa majonezom
Ukusna salata u zimi: recepti sa slikama.
Salata s rižom zimi
Ukusna predjelo od tikvica s crvenim i crnim struja i gooseberries
Adjika rajčice i češnjak -ostro i ukusno!
10 Najbolja salata od kupusa za zimu - recepti
Bundeva recept kavijar za zimu
Priprema salate u zimskom krastavac
Najbolji recept za zimske krastavaca
Kuhanje ukusna domaće kečap za zimu
Konzerviranje za zimske squash