Smijeh
Video: Igor Mamenko! Tresti i izgubiti težinu od smijeha! Izgubiti težinu s Mamenko! Smijeha!
Čuvajte se, leteći pas
Ovaj događaj bio je miran rujna navečer. Kako kažu u romanima: nema znakovi nevolje. I to se dogodilo sve sto puta brže nego što ste pročitali ovaj.
Imamo mirnu uličicu jesi. On počiva na jednom kraju vrlo živo drvored, a drugi - u nepoznato. Pa, u mraku, - ja sam samo u drugoj strani nikada nije bio. Jebi zna što unutra. Nesigurnost, ukratko. S jedne strane staze u privatnom sektoru, koji je, ograde, as druge spontani trgu i kod kuće ima žive na dubini. I kolnik. Čak su i pločnici nisu prisutni. Pa, zato što ne idem tamo nikoga. Općenito mjesto je vrlo usamljen. Nema automobila, nema ljudi, samo ljubiteljima pasa ponekad hodati.
I onda navečer. Mirna. Pusta. Sumrak. Što je sumrak? To je kao kad u punom svjetlu, ali su fine pojedinosti su izgubili već. I u sutonu dame hodanje po uličici psa. Mala. Rock ne znam ime, ovo debeo, naboran i pliš, Kripen'ka poput kobasica. ! I oni su ti psi, detektivi napisao popularan, ukratko, meki. I više nego itko u uličici na sve.
I tako odu iz ugla kolnika. Pas radi na ruletu. Kabel na ruletu tanki, u sumrak to više nije vidljiv, a potpuna iluzija da pas radi sama od sebe, a žena se drži u svom ispruženom rukom daljinskim upravljačem koji istom psu.
Pa, oni hodaju polako, vlasnika putem telefona la-la-la, njuškanje psa sranje, a onda je ona šuga (pas, u nekom smislu) nešto na strani gdje je ograda. I potrčala preko ceste, i tamo u grmlju šuštanje. I na ovoj strani domaćica, onda viče na nekoga u cijevi. Svatko je zauzet sa svom poslovanju. Večer. Tišina. Sumrak.
I u ovom trenutku, odjednom (po riječima kapetana Ezepchuk, pisara, tjeskoba i ekipa „lifting” uvijek se javljaju iznenada) s druge strane uličice, gdje se ne zna, skida se na lijepoj brzinu bicikla. Uz vozača, naravno. I juri na strani avenije.
Tako je brzo leti pokraj para, i dotakne, naravno, postoje neki tehnološki moto usne rastegnut konop preko putu rulet, da je remen.
Rulet rukom domaćice izvlači i zaglavio (rulet, a ne vlasnik) negdje ispod volana (međutim, domaćica zaglavi, previše). Ručice povlači iz grmlja, a ona počinje letjeti za brzo odstranjuje se (domaćice, naravno) na motociklu taj tanki kabel. Winnie Pooh na loptu. Izrada takvih divovskih skokove, kao što smo i dalje ponekad je prikazano na navodno dokumentarni film o astronauta koji je navodno hodao po Mjesecu.
Motociklist ništa što ni primijetio. I dalje neumoljivo i brzo utrke. I ovdje dolazi iz mirnoj mračnoj uličici na svijetlom avenije, a koja je suprotna prometnog znaka propisuje kretanje samo na desnoj strani, gotovo bez kočenja, dvije kontinuirane trake za označavanje i četiri serije pokreta u širokom luku, stvaranje skrenuo lijevo.
Momak tamo na uglu, koji je došao u miru, a nitko ne dotakne ih i koji jahač skoro ispao, onda samo šest ponavlja mucanje sve comers: „I on je, ukratko, pa skoči ... iz ... iz uličice i ga ... leti ... (tada čovjek velike oči učinio) ... psi ... i barking ... "
Pa, leti motociklist, zatim put i ići lijevo. Pas leti prirodno za njega. A svuda oko stvorena, naravno, završiti iluziju da je to zlo mali leteći pas progoni nesretni motocikliste. I on je suosjećao.
A tu je još, na aveniji, oko stotinu metara, u blizini škole, stoji kiosk s shawarma. Postoji čak i autobusna stanica, koja se zove „škola”, sada se zove „Shawarma”. Da, sve i reci vozaču, na shawarma zaustavljanje pzhlsta! I na ovaj kiosk u večernjim satima stiže na plavo-bijelom Ford s rotirajućim svjetlima Peck Shawarma ptica policajca.
I baš u tom trenutku policajac sa shawarma u jednoj ruci, stoji ispred njegova Ford i zabrlja drugu ruku u džepu ključeve automobila. I kada je pogledala zbunjeno i izravno u njega, krši svaki zamisliv prometnim pravilima i ljudske etike, je utrka na velike brzine motocikla. Ja sam težak da ode, očito, tako da ga provodi previše na velikom brzinom leti psa.
Sve se dogodilo tako brzo da policajac nije imao vremena za napraviti bilo što, čak i pošiljatelju. Pa, samo da se divimo. I mislim da je sada motocikl pad u nju. No, vozač je sve ispravno izračunati, napraviti lijepe perestavku, stavljajući motocikl prvi utakmice, a zatim odmah desno i pametno zaobišla prometni policajac.
To nije pas. Pa, što želiš? Aerodinamika sranje, šasija nije uklonjen, dizalo usidren. I naravno pas nije bio u mogućnosti da se ponovi ovo za motociklist teško manevar. A letio pravo na Shawarma. Pa, mislim, u prometni policajac, ravno u prsa, ali prvi tečaj u shawarma, koji je održan ispred njega, brani od motocikla.
Prvo pao shawarma. Policajac pao, bio je jak. Na Shawarma, skočio iz ovratnika od utjecaja jakog prsa prometni policajac, pas nesuvislo. No, za razliku od shawarma pas nije laž kao da li je način na koji to treba, ali upravo tada, uz klizanje, a iskre pod kandže ripped off. Ali ne vrati s domaćicom kao što možda mislite, a prema naprijed, nakon čega slijedi motociklista. Tamo, malo kasnije, udaranje frustrirano shawarma, i izvukao policajac sjedio je ranije u svojoj plavo-bijeli Ford.
U međuvremenu, motociklist i dalje bez smanjenja brzine, trk na vrijeme za T-spoju s semaforima. Vjerojatno ju je namjeravao ostaviti na desno, i počeo pritiskati strani ceste, izbjegavajući stoji na crvenom automobilu. I sve ispalo dobro, ako ne i za ovratnik. Ovratnik bez psa očito je prilično neugodno, a on je odlučio da se zaustavi ovaj ludi utrku. Pa, ili možda je odlučio da se čak i za psa. A kada je motocikl počeo okretati na desno, ovratnik zanyrnul pod upravljačem kamiona parkiranog na cesti i zaglavio.
Bilo je dovoljno da bi se motocikl izgubio kontrolu, okrene i baci ga u jarak. Motociklist je otišao malo dalje, prijeći cestu, a nitko nije bio povrijeđen, tamo negdje, pod znakom „križanju glavne ceste.” I nitko nije obraćao pažnju kao sjena preko ceste da je pojurila mali okrugli tipa pas kobasicu.
Pa, zapravo, cijela priča. Motocikl je, naravno, bio je u otmici, jahač - u bolnici, već više kao opće, čak nitko nije ozlijeđen. Oh, ne! Shawarma drugo gaishnikovaya patio, točno. Odmota ga, naravno, kotači na asfalt bez duše vlasnika željezo konje.
* * * * *
Bolnica istražitelj koji je poslan ispitati na petama od propalih lopov stranih motocikala, zabava na dužnosti, rekao je kirurg, koji je pregledao žrtvu.
- Pa, doktore, bez obzira na naš kupac će živjeti?
Sumorni liječnik koji je već umorna od pomak od šaljivdžija, smrknuto odgovori:
- A ja ga kurac?
- Pa, naravno. - kaže policajac. - Nakon svih nesreće. Te-Te-Pe, tip.
- To je ono što policajci sve vrijeme što footy, ha? - kaže, kao što su, čak i Zlo liječnik. - Što nesreća? On ima sve ozljede - naletjeti na čelu. Ali magarac poderane na komadiće.
- Mislim - „magarac na komadiće?”
- „Mislim magarca na komadiće” - to znači cijeli magarac je ugrizao. A ti mi reci o nesreći odmah lebdjeti. I što je više nema nikakvu štetu.
- Dakle, mogu ga odvesti ravno sada? - iznenadio policajca.
- Da. Oko dva tjedna kasnije. Kao što bjesnoće prokolyut cjepiva - i oduzeti.
- Patka i on ima ludi ???
- Luda ti, policajac. Dođi ovamo, nemam vremena. Postavite psa, donijeti potvrdu od veterinara - Uzmi svoju nesreću i danas.
Pas je, naravno, i ne instalirati.
Pas povezan
U telefonskom komapnii Yuma, Colorado, pozvao je farmer ženu,
žaleći se da joj je telefon uvijek zvoni kad je to potrebno,
a kad još zvoni, njezin pas whines neposredno prije zvona.
Dolaskom na farmi, majstor je odlučio kako bi saznali što se događa s
pas-vračara i vpadshey djetinjstvo teta.
Popeo se na telefonski stup, tester povezan strojeva i poziv
teta. Telefon je zazvonio odmah, ali tek nakon što pas
zacvilio sam.
Slezshi telefonski stup, majstor primijetio da:
1. Pas je vezan za zemlju prizemlju struja telefon čeličnog lanca i
Isto ovratnik.
2. uzemljenje telefon priključen na trenutnu loše ožičenje,
kidanje je time lanac.
3. Pas dobio 90 volti AC zvona za dolazni poziv.
4. Nakon nekoliko udaraca tekuće pas počeo cviliti, i, ispričavam se,
Pišem.
5. močvare zatvara krug i telefon.
Gore pokazuje da su svi problemi mogu riješiti jagodice i urina.
...ali to još uvijek penje ..
Imala sam psa jednom. Ja živim u centru grada. Idem van u šetnju. 19-00 ljudi samo idu na posao. Šetnja psa u sredini - nije jako razgoneshsya oko stabala metar i pol od zemlje i sve.
Dakle, hodam, ljudi hrle doma, puno ljudi.
Pas je sjeo na posao. Ja. I, idemo na * operatera, bio sam zapanjen, ljudi previše. Rekao sam mu zaustaviti, a on je još više.
Stidim. Pogledao sam, i to w * od NN nešto štapića. Tko je pas ljubavnik - Razumijem. Pa, mislim, nije smokve jesti sve vrste smeća. No, to ne zaustavi na x * NY sjesti i ide prema naprijed. Pa, ja razumijem da je potrebno ovdje to vesh od njegova f * nn izvaditi, a onda će biti tako sve do jutra na vožnju operatora *.
Suza kutiju cigareta, uzmi foliju ... Oh, sjećam se .. Pa, ukratko, lice stezanje stopala, a uspon na zh_pe foliju u ruci. Ljudi koji su prošli kroz ovaj prošlosti, zaustaviti i zuriti. Shvatio sam da samo jedan naletu, samo izvaditi i sve zaustavio. Zato zgrabite, onda je f * nn zalijepe, te u jednom naletu VRIJEME.
I ništa to smeće koje je iz njegovog f * nn pridržavaju ispružio na metar, ali nije popeo. Ja sam u kontaktu. Shtemp u odijelu izvuče psa W * NN neke smeća. Ljudi su počeli padati na sve.
Ja reshli koordinalno poduzeti. Stao sam na ono što je već izvukao i uhvaćen bliže x * NE. I jednom, u jednom naletu. I ništa to smeće koje je iz njegovog f * n N ljepljenja još uvijek ispružena na metar. Ljudi su počeli zvati za Mobilkomov i reći ono što sam vytvoryayu. Ja sam mislio da od svog pogona kuće, kao i iz x * NN pridržavaju dva metra bilo smeća.
Tamno vani, nisam ni vidio da je silu.
Treći pokušaj je bio uspješan.
To shaval dolje pantyhose moje supruge
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Anegdote
Debela mačka nadimak mršavi mogla izgubiti 10 kilograma
Kookaburra (kookaburra), ili se smije Hans
Anegdote
Zašto su osmjesi i smijeh životinja potrebno
Munja udarila u krov kuće zapaljena
Krijumčarenje živa roba
Smijeh
Britanski mačke priviknuti pojasevi
Kravlje mlijeko štiti od dijabetesa
Pliš igračke, poput pravih životinja
Na vesla preko Atlantika
Kako napraviti mačku za izgubiti težinu?
Iznenađujuće događaj Kenneth parkovi
Izraelski umjetnik će lansirati u svemir trodimenzionalnu verziju smijeha
Smijeh: Ove oči suprotno ...
Putovanje kroz planine otoka Madeira
Leteći iznad erupcije vulkana Stan Tolbachik
Proturječan pas kobasica (loukanikos)
Jazavčar je izgubio 19 kilograma u 9 mjeseci
Plaža život svinja beba, koji živi na svom privatnom otoku na Bahamima