Koliko mi znamo ništa o limfni sustav
Limfni sustav - jedan od najmodernijih i pametno raspoređenih ljudskih sustava. U našoj zemlji, postoji samo oko 200-300 lymphologists znaju, od kojih je jedan podijelili s nama svoje mišljenje, koje predstavljamo u nastavku.
„Ne ni zamisliti kako znamo ništa o limfni sustav !!! To je, čak ni na razini liječnika primarne zdravstvene zaštite, ali čak i na visokoj razini specijaliziranih liječnika, o kojima ovisi život ili smrt pacijenta! Tu Levinets profesor - sjajan znanstvenik - radio je u alternativnoj medicini već dugi niz godina, da je pokušavao dokazati svijetu da je limfni sustav - ovo je vrlo važno! To je zapravo vrlo važno - to je izlazni sustav od toksina iz tijela, a posebno bakterijske i gljivične, parazitarne protozoa otrova! Gotovo iz sustava ovisi o ljudskoj imunitet i imunitet - to je život!
Od limfni sustav zovemo najviše nepristojan način - a time i potreba da se samo „na vas!” Limfni sustav je cijeli „odozdo prema gore”, a nikada obrnutim redoslijedom! tj s prstiju - i torakalnog kanala. I kao što inače radimo masažu? - pravo na „top-down” kontra-limfa - što znači da je povrijeđeno limfe! Jeste li ikada vidjeli ventile u limfne kanale? - ovo je vrlo važan alat kada limfa raste - (! Čini nemoguće preokrenuti limfe) prolazi ventil, ali onda se zatvara. A ako je dobar promassirovat nas, kao i obično, protiv potez - da su svi ventili su jednostavno raspasti!
Suočavamo masažu u različitim redoslijedom, misleći da je „središte - za uši” u toku limfe? Ne! Obično je to učinjeno pod očima suprotno - prstima protiv tijek limfe! Postoje profesionalni maseri posjedovanje limfni sustav odvodnje, a 50% masera jednostavno ne znaju ništa o limfni sustav koji je to „odozdo prema gore” ...
Začudo, u našoj grupi smo bili profesionalni kirurga i 50% njih priznalo je da nikada nije imao sašivena limfne žile!
Postoje liječnici koji su svjesni da ne postoje limfne žile u glavi&hellip- - puno incidenata i problema! Budući da nitko od nas, liječnici nisu primili na Institutu slobodnom specijalizacije u kliničkoj Lymphology! Da, postoji Novosibirsk Institut Lymphology&hellip- vjerojatno ljudi tamo znaju puno&hellip-
No, nema veze s lokalnim službama u Moskvi (i drugih gradova), oni nisu - ali mi obično okrenuti lokalnoj službi traži pomoć. Naša znanost je jako daleko od ljudi - ona se odvojila i ran daleko naprijed, a naš je cilj - uhvatiti korak s odbjeglim medicine i znanosti!
Zamislite krvne žile, na kojima su bijele krvne stanice i crvenih krvnih stanica, a broj - stanice koje su izvedene iz njihove prehrane. Iz svake tkiva odstupiti limfne žile koje počinju izravno u tkivo, oni su filtrirani kroz veliki višak tokova fluida. Tekućina ide ovdje, zajedno s otopljenim vitamina i tvari, to je malo povuče. No, većina tekućine, pranje tkanina, to je „močvara” - ide u limfe. Ovdje žive bakterije i gljivice žive ovdje, međusobno povezanih krugova, a onda živite parazit - opisthorchis, Giardia - upravo u tkaninu! I ovdje se stalno odnijela svu vodu iz broda - i otići u limfi. Svaka minuta je pražnjenje.
Zapamtite školski zadatak? - bazen za jednu cijev je ispunjena s određenom količinom vode te na manji promjer cijevi izlazi još količinu vode. Izračunajte: koliko dugo voda je zamijenjen u bazenu? Ja nikada ne bi mogao računati! I ovdje je isti: na dijelu jedne cijevi - drugim izlazima, a prostor mora biti savršeno čist!
Carinska limfni čvor = prvi malih razmjera, ako je udario - rekao: „Rak prvog stupnja.” Metastaza je na limfnim čvorovima, crpne svu vodu ovdje. Deset ulaza - i jedan izlaz! Ovdje enzimska baza limfocita makrofagi, oni žive ovdje. Limfni čvor - to je soba u kojima žive žive limfocite, makrofage, T limfocite, B, su filtriranje tekućine, ubija bakterije, virusi, gljivice, paraziti i protozoa. Relativno čista limfa prolazi, a spojen na širem području.
I ovdje je sljedeći limfni čvor drugog reda. A ako je začepljen - to se zove „Rak 2 stupnja.” I tako dalje: deset ulaza - i jedan izlaz&hellip- i sve što ide odozdo prema gore - to se zove limfni sustav.
Ono što je važno? - da je limfni sustav - jedini sustav, osim bubrega i probavnog trakta, koja ima izlazak kroz sluznicu OUT! To je potpuno jedinstven fenomen, jer koža je ništa ne možemo ga ispljunuti! Ako se limfa je slomljena - mi pljunuo kroz kožu&hellip- izbacivanje otrova može biti samo kroz sluznicu, jer imaju mrtvog čvrstu zaštitnu barijeru epidermisa.
Dakle, prvi oslonac limfnog evakuacije - prvi slijetanje mjesto mrtvih bakterija van? - Pogodi 3 puta?! Iz publike: „dosad možda nos” Ne, ne zaboravite da limfni protok od dna prema vrhu! I zato na prvom mjestu - vagina (u žena) i uretre (muškarci)! Nakon što se u tijelu da se nešto strašno - i odjednom to „nešto”, a nalazi se OVDJE: odmah početi neugodan stanje u nastavku, bol, grčeve, nešto drugo&hellip- To znači da nešto ima, ili bolje rečeno, nije nešto, ali netko (živi i raste!) - gljivice bakterije, virusi, paraziti, protozoe, klamidija, opisthorchis! I mi obično „boriti” zuba i noktiju sa što? - pravilno uz dodjelu od tamo&Hellip- mora boriti parazita - bakterije, viruse, gljivice, s ABCD infekcije! No, naš lijek Glavni problem - da nema iscjedak, kašalj, curenje iz nosa, znoj! Što se događa: jedna tableta će vas pokušati spasiti od pražnjenja, ali gdje idu iz jedne tabletochki? Kilometri gljivične kolonije, koje žive u svim tkivima u jetri, bubrezima, crijevima. Lijek može biti toliko jaka da može pogoditi jetru, tako da se neće naći. U pravilu, ispada dobro, tri dana nema iscjedak - i onda početi ponovno (drozd, na primjer). I što je drozd, koja je emitirana tijekom drozd? - to je tijela gljiva, koji je bio uništen od strane tijela uz pomoć bijelih krvnih stanica!
Stoga nije potrebno nositi s leša - oni su već bili ubijeni! Mora se boriti s dnevnim gljivice! Borba je samo jedan način - PODIZANJE IMUNITET! Budući da druge metode ne rade: sva živa bića u tijelu neće ubiti !!!
DRUGI slijetanje uporište - pogodite? - ispravno, crijeva, kroz oslobađa ogromne količine otrova! Netko kaže: „Imam dizenterija, a ja u stolici - jedan veliki sluzi!” A što je sluz? - da isti gnoj - virusi leševa, bakterije, gljivice, dizenterija štapovi, Salmonella i drugih&hellip- limfni čvorovi, crijeva otvorene na tisuće - da su sve emitiraju!
TREĆA mostobran - ići do gornjeg kata - to je znoj žlijezde, naročito ispod pazuha. Čovjek jednostavno mora znojiti - sve otrove (hormoni, otrovne truje - srednji molekula bez gnoja) tijelo kroz grafike kože. A što mi radimo, da nema izlaza ikad? - dobro objavljen 24-satni dezodorans botox, gelova, formaldehid bazi masti, tableta potpuno blokiranje limfni sustav i dugotrajne uporabe mogu uzrokovati ozbiljne nuspojave: poremećaji rechi- okusa poremećaje, poteškoće u žvakanje i suhom glotanii- rtu- zadržavanja urina, i zatvor. Često droga ovisnosti, uključujući sedativi, sredstva za smirenje, također se koriste u borbi s hiperhidroze, a razlog leži u šljake, intoksikacije, a to strašna kemija jednostavno barbarski ubijajući zbog elementarne pismenosti. A onda su svi problemi riješeni: još vas panika, čak i vožnja roller coaster - i znojenje je nestalo!
A gdje će otrov ??? - do najbližeg mjesta - u prsa! Stoga je dojka, limfa Save zagađenja: limfa vozio sve van - i sbryznuli (pomazanik) - i sada ste neustrašivi nikada znojenje (ali potencijalnih pacijenata) James Bond! Strašna pogreška! Nikad ne koristite sredstva za blokiranje droge! Nažalost, kemikalija poprskan na kožu, sužava krvne žile u određenom programu - po 12-24-48 sati, a tu su sada super-dezodoransi - 7 dana i razne metode ubrizgavanja za dugo vremena. I onda samo blokirali mehanizam žlijezda znojnica - i općenito kraj ...
Sve to - limfni sustav: sve preko kože, svi zglobovi. Vrlo jednostavno, to je koljeno - dvije kocke s glatke površine ležaja i oko njih - zglobna čahura (kapsule). Neki otečene zglobove&hellip- naizgled, što je tu da nabubri? I to ispada, stražnji dio je zajednički - veliki limfni čvor, a ako to zatrombirovalo (bakterija, npr beta-hemolitički Streptococcus.), Koji živi u krv - ovdje i dobiti artritis (reumatoidni, infektivni i alergijsku poliartritis - ako puno zglobova). A što imaju zglobova u cjelini? Dva kosti, ništa sluteći, trenutno postoji - i odjednom TEMPERATURE, što je to? - da se borbi protiv bakterija! Ili se pojavi oteklina - Zašto? - i limfni čvor ne prolazi tekućina.
Što radimo normalno: Siva, masti, premazati blatom, hormoni, trljanje - i mislim da će pomoći? Nikada! - jer prije svega limfomi moraju biti čisti!
No, prvo je potrebno da vidi tko tamo živi, kako mnogi od njih - i onda početi uzimati lijekove. No, dokle god ne znamo tko tamo živi - bez fuga, nema kože, nema pupoljci se ne može izliječiti! Da biste dobili osloboditi od raznih „stanovnika” trebaju različite droge: na primjer, gljiva živi tamo - i mi propisati tečaj antibiotika, anti-gljivične i oni apsolutno ne rade, pa čak i hraniti! A tu je snažan gljivične artritis, što je vrlo teško izliječiti! I nakon što počne, i ankilozantni spondilitis (kada je osoba u trenutku zaprijetio sve zglobove) - i sve što želite ...
ČETVRTA mostobran - FNL izlaz kroz nju većom količinom zraku infekcije. Adenoids cut - ubio zaštitnu granicu!
PETA mostobran - krajnici. Stalno natečene, spriječiti - rez - i pokopan još jedan obrambeni liniju!
ŠESTA mostobran - grkljan - što je laringitis.
SEDMA mostobran - Dušnik - razvoj tracheitis.
OSMA mostobran - bronhitis - razvoj bronhitisa.
DEVETA mostobran - LIGHT - razvoj upale pluća.
Svi zaštitni prepreke više ne - i uredno „u nekom drugom svijetu” ...
Osoba može biti blokiran ili odrezati sve, to je upravo ono što će se tada gnoj - nije jasno! Većina ljudi koji su odsječeni krajnika - razviti kronični laringitis, kronični faringitis, bronhitis s elementima. A ako paraziti Giardia i virusi napustio - to će teći čak i sa osmatoidnym ili opstruktivne komponente.
Što je upala pluća? - zgrušavanja limfnih čvorova, koji sprječavaju otpuštanje tekućine. Što je atopijski dermatitis, psorijaza? - potpuna opstrukcija limfnih čvorova zbog gljivičnih oboljenja, to je gljiva koja zacementirao sve tamo - tako da se koža otvara „požar kutiju” na pregibač površina (dijete - magarac, licu, trbuhu - u područjima klastera čvorova).
Zašto oni koji su obratiti pozornost na punjenje, obično u limfni sustav u redu? Kod ljudi, nema posebnog srce za limfnog sustava, ali kako stvoriti tok kreće limfe? Ovdje limfne žile, i oko njega - mišiće! ugovori mišića - limfa se gura, a to nije prošlo natrag ventile u limfnim žilama. No, ako je mišić oko broda ne radi - zašto bi kretanje limfe?!
Ovdje smo sjedili nepomično na predavanja 8:00 - nismo u opadanju - i limfna ne gura! A tko je još malo pomiče ruke i noge (skrivena gimnastika tijelo) - u stvari, ugovor mišiće - a tu je i kretanje limfe. Osjećate umor - tako stagnira limfnih! 08:00 računovođa sjedi na poslu i ne mogu shvatiti gdje joj je „bijeli novac”, a gdje je „crno” - piti vodu, potez, da skriveni teretanu - to će biti jasno.
I to nije bio hemoroidi - „skočiti” samo 30-50 na glutealnu mišića - ovo masaža limfne kolektora zdjelicu. I tu će biti masaža - je prostatitis, adenom ...
Limfni sustav ne može toplo, zaboraviti kvarca života! Ni u oblozi limfni sustav ne može, u vrijeme limfnih čvorova oko radi masaža: tamo žive bijele krvne stanice, a ako oni će pritisnuti održat će se u odnosu na sadašnje naravno - jednostavno uništiti&hellip- Ako oštetiti limfni čvor ispod koljena - to je doživotno nabubri! Tu je bolest elefantijaza - limfa teče iznutra, sve vanjske postupak ne pomogne! Limfna može očistiti iznutra, ali da ga prisiliti da se presele mogu samo aktivni pokreta, kontrakcije mišića - gimnastiku. Ako čvorovi nisu začepljeni s bakterijama! - to je presudno!
U mojoj glavi nema limfne žile - postoje limfni jezero gdje limfa jednostavno teče prema dolje.
Nakon čišćenja limfni čvorovi i prolazi 10 stupnjeva za „običaje”, očistiti limfne (to je ista voda, ili sukrvica, to je isto dio crvenih krvnih stanica, u kojima nema RBC) ulijeva u venski krevet i pomiješana s venske krvi, istovremeno ga očisti.
Ako su limfni čvorovi zabio - ništa padne, i ne miješati ništa, počne curiti van, jer tijelo ne može proći kroz limfni čvor limfni Pyo - on to baca - na koži! I to će biti ekcemi, atopijski dermatitis, psorijaza, dermatitis, dijateza, ogrebotine, akne, akne, itd&hellip-
Ove manifestacije ovisi samo o tome tko je vani u limfnim čvorovima, živi. Najčešće, tu su otkrivena gljiva (žive u limfi, utječe na kožu), a slijedili su crvi, treći - Bakterije u četvrtom mjestu - virusi (oni su tako mali da u limfi ne živi - oni odmah idu u kavez!) Napomena: u sve antipsorijatičkih masti prisutne anti-gljivične lijekovi, ali koža - to je vrlo daleko od gljiva, jer je proces njegovog razvoja ide u, u tkivima.
Dermatolozi - najsretniji liječnici: oni nikada donosi „ER”, oni svi znamo da nitko nikada ne liječe - i bez prigovora! A sada su liječnici još usku specijalizaciju: kandidologi, hlamidiologi, ja ne govorim o dermatologiji i Venereology - to davno podijeljene .. imaju specijalizacija traje već za bakterije! I bakterije su već toliko inteligentni da svaki razuman bakterija treba liječnika! Pretpostavimo reumatologa zauzimaju samo beta hemolitička Streptococcus, ali to smo već vojska reumatologa - i ne može ništa učiniti s ovom bakterijom (to pametnije!). I mi se tretiraju u suprotnom smjeru, jer glavni razlog - stagnacije i nepokretnosti limfe poraz od mišića (bili smo samo previše lijen raditi gimnastiku!).
Glas iz publike: „Kakav gimnastika je bolje?” Da, BILO - samo premjestiti! U tu naklonost: Bilo je to ples ili borilačke vještine: Joga, Qi Gong, Tai Chi, Kung Fu, i bilo koje druge wellness gimnastika..no ne može svatko ga svladati sebe - ovdje je potrebno nadležna učitelje&Kupiti knjigu hellip- Katsudzo Nishi - sve je vrlo jednostavna i pristupačna - to je jedan od najjednostavnijih sustava. Sustav nišama - to nije samo skup vrlo važnih pravila i vježbanje načina života, što je običaj da žive u skladu sa zakonima prirode.
Gimnastika treba ući u svoj stil života. Ako je hrana imamo „punu cijev” u zemlji, s teretani je još gore! No, vježbe treba biti individualiziran.
Glavna stvar u životu - pravilnu prehranu i barem neki pokret, a ne postoji ništa važnije! Glas iz publike: „A seks” i seks - je ritmičan i uredno kretanje, a ako je sve u redu - da je testiranje limfnog sustava, prekomjerno znojenje ...
Glas iz publike: „A Norbekov?”.
Norbekova gledamo kad smo održana bolesti oka. Ali evo što ja kažem: dobar sustav, ali ne i složen: oni su ovdje još uvijek ne žele shvatiti da, bez beta-karotena ljudi ne vide ništa! I pokušati učiniti vaš sustav je nešto globalno&hellip, ali i zato što se može uzeti, ugrabiti nešto korisno za sebe.
U načelu, svi ljudi su dobri, a dobri terapeuti, vidovnjaci i dobro i homeopata i kirurzi&hellip- - to je samo iz blizine od međusobno ne mogu vidjeti i ne žele primijetiti!
Najbolji dijagnostičar - patolog!
Slučaj iz moje prakse: Sočiju, na brifingu s liječnicima odgođeno do iza ponoći, demontira sa antiparazitski program, i jedan od liječnika pitao: „Pa, ne, ja ne razumijem, ali stvarno protiv parazita imaju samo jedan alat u cijelom svijetu -” crni orah list ? „- da, ja ću nikada vjerovati! Ima li nema normalne antiparazitici?”.
Sam mu odgovorio: „Pa, nema više!”.
On je odgovorio: „Ali ja ne vjerujem - ja ću tražiti!”.
Pitam: „A što ti radiš?”.
I tako sjede 30 liječnika, a on stoji i ponosno kaže kako: „Ja sam - što je patolog”.
Pitam: „A što ćeš leševa parazita učiniti? - oni su iz svog „pacijenta”! Pa, oni će vas čekati dok ne pronađu sredstva?”.
Imamo liječnika Karaganov u Magnitogorsk, ona se bavi biokemije (liječnik asistent), a umrli su od limfogranulomatoz dijete čije je lice bilo je produljeno reanimacije.
Nisu spasiti ovu djevojku - ona je samo uzdahnula, a ona je odselila sluz.
A kada je liječnik obrisao goo, primijetio je čudno, i upita: „Kakav crva izgledaju kao crvi”.
Odgovorio sam iskreno da ne znam to&Ovdje hellip- među ginekolozima lakše za mene&hellip-
A bilo je krpa puna crva - za prikaz točno kako crvi na meso - to je nečiji stadija&hellip- Ali oni su bili u limfnim čvorovima bronhitis! Zapravo, dakle, dijete i ugušiti! Jer ono što je plućni edem? - je potpuna blokada izlaz tekućine kroz sluzi out - i onda je sve! Blokirani može gljivica, parazita, bakterija, klamidija, gusta sluz i sl
Limfni sustav - je jedinstven, a to bi trebao biti liječnici (sve nas), barem malo znati!
Ne pripremaju od vas-lymphologists stručnjaka, ali sve je počelo prije 5 godina u Limes, ovo je bio moj prvi put izvješće kroz limfni sustav. I limfoochistku prošao kroz sustav za tisuće naših zaposlenika, a mnogi su imali jako dobre rezultate!
Dakle, ti i ja neće spasiti cijelo čovječanstvo - mi ćemo nositi početi sa sobom, a mi ćemo se baviti najjednostavniji banalne LIMFOOCHISTKOY!
A za to, ja ću ti reći za čišćenje mehanizma limfoma
Za 30 godina, proveli smo tisuće eksperimenata sa radioaktivnim izotopom metoda istraživanja, a dokazano je da su sve tvari podijeljeni u dvije vrste (kao i sve u Yin-Yang života, kao i sve bolesti: ili ste TERYASH sve što je potrebno pamćenje, moć, ili steći ono što nemate perut, hemoroidi) s obzirom na limfome:
- jedan stimulira limfni izlaz (rastopiti ih) i uklanjanje štetnih tvari iz tijela
- Ostali blokirati ili oslabiti kretanje limfe.
Limfnih je hijaluronska kiselina, mogu biti ili gel (debljine gel) ili sol (tekući gel). U banku prijavljeni - tekla iz nosa, bacio u rupu - zadebljana, a sve zbog kontrasta temperature. Jednom tjedno, idem na kupanje, ali to dobro tekla limfe, u kadi treba biti 60 stupnjeva (proteini su uništeni na 60 godina, ali koža je u stanju izdržati kratko i višu temperaturu).
Da bi limfnu potez - potrebno je primjenjivati limfne-stimulatori: slatki, Echinacea, rusa, Glauberove soli, magnezij sulfat, .Poetomu kada primijeniti proizvod - sve limfe u tijelu znatno jača i počinje kretati prema izlazu.
Ovaj postupak se naziva „lymphostimulation” i učinjeno na prazan želudac.
Prva faza se zove lymphostimulation.
Limfna preselio na vrata - i on je otišao i otrovi.
Najveći broj limfnih čvorova nalaze u crijevima - njihovi desetke tisuća! A ako u ovom trenutku u crijevima ulazi sorbensa (aktivni ugljen ili drugi), a zatim tu je filtriranje otrove na sorbensa.
Druga faza - sorpcije. No, u vrijeme sorpcije, nažalost, sa otrovi prolaze izlaz i minerale, vitamine, energija se gubi.
I tako je faza se zove 3-4-5 odnosno utvrde, mineralizacije i nadopunjavanje energetskih rezervi.
Prvi dio programa - sorpcija otrova, toksina - i izlučuje iz tijela.
Drugi dio - obnova korisnog sadržaja, odnosno Čišćenje i obnova programa.
U našim programima jasno opisani limfoochistka i na vrijeme, te o uvjetima i tablete, a ovdje bismo trebali shvatiti da je svaki organ VLASTITI lymphostimulation jer je izlaz stanica prehrana: Srce voli kalij i magnezij, bubrega kao što su natrij, mozak voli vitamin B, lecitin reproduktivni sustav (vitamini a i E) - svatko treba nešto drugo, posebna!
Dakle, dobivamo sve u jednom trenutku, sve ukupno - i ući svaki pojedinačno.
Limfoochistku treba zapamtiti ne na tablete, ali na principu! To može trajati jedan dan, ali možda deset, možda mjesec dana! To može biti nakon kemoterapije može biti gripa, to može biti prevencija gripe, ili nakon stresa, X-zraka, ili nakon trovanja (alkohol, na primjer) - limfoochistka nakon trovanja - to je samo super!
U svakom slučaju, limfoochistka - to je velika pomoć tijekom limfni sustav vašeg tijela! Potrebno je zapamtiti nego određenu shemu za pročišćavanje i njegovim principima, potrebno je shvatiti njegovu suštinu.
Shvatite, potrebno je napraviti potez svu vodu u organizmu (jetra, bubrezi, srce, pluća, mišiće, kosti, mozak) - sva voda teče brže i istovremeno počne kretati prema izlazu.
A kada teče - moramo se filtrirati kroz sorbensa i čistom (sorbensa zatim ostaviti na prirodan način kroz crijeva). I ne zaboravite onda se hranjive tvari, vitamine i minerale = sve, ništa se ne može očistiti više poseban!
No, vrlo je važno da razumijete: svaka intervencija u sustavima tijela kojima je potrebna čišćenja, nakon čega slijedi limfna: nije X-zrake - Čista limfnih primili tretmane kemoterapije - čista, propil naravno antibiotika - čist, oboljela od ništa - Čisti!
Nemojte brkati crijeva čišćenje sa čišćenje limfe - je sasvim drugačija: ovdje ćemo očistiti crijeva i limfnu nikakve veze s ničim!
Limfnog - sva tkiva u tijelu! 83% u vodi topljive toksini akumulirana u međustaničnoj tekućini - nije u krvi, a ne u bubrega ili jetre&hellip-
15-20% u vodi netopivih toksina se akumulira u crijevu (koji ima više, koji imaju manje).
Kontraindikacije za limfoochistki ne!
Skup alata može biti bilo koja razina - od vrlo jednostavnih (sladića, aktivni ugljen, vitamin C, agrumi, engleski i Glauberovom soli, ulja, folna kiselina). Kontraindikacije može za pojedinog lijeka pojedinačno za svaku osobu, ali ne na limfoochistki sustava!
Na principu limfoochistki nema kontraindikacije - da li je novorođenče, bilo odrasle nakon teške bolesti - i tako, a drugi su čisti limfu, opijenost treba ukloniti, izvanstanične vode (tekućine) treba biti prisiljeni da se presele! Na limfne ne pretvori u „u ustajaloj močvari”, jer će se sve razvijati u stajaćoj vodi, ništa!
Ustajala močvara kiselo - ali u olujnom planinske rijeke nema malware ne živi!
A ako osoba ide naš put - kako bi naučili nešto, razumjeti i prihvatiti drugačije jesti manje reklamirao „smeće”, manje piti bilo „sranje” (to nas baca natrag!).
Sve genij na ovom svijetu - samo!
Ako radite sve kako treba - sve unutarnje organe (! Uključujući limfni sustav) će raditi.
Otkriveni virusi, paraziti u anketi - ukloniti, podiže imunitet.
Proces poboljšanja rehabilitacije ne smije zaustaviti, kao što je „Danas - Ja sam liječi, a sutra - živjeti”, on bi trebao nastaviti bez prekida, i svaki dan.
Čista nije mjesto gdje čist, ali gdje ne leglo!
Razumjeti svoje tijelo, ne jede sve što se miče, jesti manje, ali ukusniji i više. Ali mi reći: „Ima mnogo - loša, ali malo - dosadan”.
Mi kopati vlastiti grob žlica na Istoku znati o tome.
Dakle, limfni sustav zahtijeva ogroman poštovanje, to ne oprašta ništa.
Ako je želudac može oprostiti gotovo sve reproduktivnog sustava oprašta dio, limfni sustav ne prašta na sve!
To utječe na njihove živote i osigurati tijelo na razini povlačenja iz njega od soli teških metala, antibiotika, toksini, kemikalije: formaldehid, ocat, aceton, paracetamola i drugih blato - zna sve limfni sustav.
Sve potpunosti: loše sokove, pokvarenu hranu, vino, lijekovi - sve to se apsorbira u krv ulazi u međustaničnu tekućinu, a onda dolazi na red limfnog sustava za rad!
A ovdje o tome kako je svatko od nas radi - ovdje imamo ovaj život!
Video: Limfni sustav, kao što ne znam 90% liječnika
Tri sustava: krv, kardiovaskularni sustav i limfni sustav - tri sustava koji čine protok tekućine u tijelu.
Sve ostalo - samo varijacije ove tekućine: malo dodati KISELINA - dobiti želučanog soka, malo probavnih sokova i enzima - dobiti sline, samo adrenalin - dobiti suza tekućine (na suza ima najveću gustoću adrenalina!), Malo otrovne i Soleil - dobiti urin, malo sperma - sjeme, limfa čist posebno pažljivo - i dobiti cerebrospinalne tekućine.
I u srcu svega toga - jedan te isti LYMPHA !!!
Nema odvojena krv, urin i pojedinačno limfnih.
Pa čak i kada je „urin udari u glavu” - to je ista krv, to je limfa, koja se ne pomiče!
Sve u jednom organizmu, u svemu vide ciklus vode u ljudskom tijelu, vezan u velikoj količini (70 litara, a teži 90 kilograma osoba.!) Intersticijske tekućine.
PRADOKS ali ova tekućina traje gotovo nema nitko od liječnika !!!
Evo, možda, i sve (u vrlo sažetom obliku) kroz limfni sustav.
Zamislite da ste upravo naučili puno za oko 5 minuta, a činilo se svima jasno!
A kad izlaze iz sveučilišta nakon 7 godina treniranja, mislite: „Bože moj, nisam razumjela da je tijelo se događa?!”. I što sam više raditi liječnika - što više čini mi se da razumijem još manje!
Postoji mnogo liječnika, i, dobro, znajući liječnika.
A ako liječnik kaže: „Molim te očistiti - a onda ćemo shvatiti” - to nije stav jednog liječnika, a ta tradicija od antičkih liječnika, koji datira Avicenna i više prastarih tradicija liječenja autohtonih naroda:
„Prvo, za čišćenje, kako bi se umjereno hrane, gladovati, piti puno vode, opustiti, dovesti misli u red.
I kad sve to ne radi - ići na liječnika!”.
To je samo jedan liječnik neće morati ići, ako ne prvi dio ovog postulat!
U isto vrijeme, a liječnici oslobađanje od lošeg posla!
Najstariji škampi ima moderan srca i krvnih žila
U našim crijevima, osim bakterije i virusi i gljivice žive više
Sustav špilja er van dong u Kini
Created mast spašava od zmijskog otrova
Opasna mačka bolest će spasiti narod svoj od raka
Virusni imunodeficijencije u mačaka
Možda je imunološki sustav će liječiti uz pomoć parazita
Sustav za igre s mačkama i psima kroz intrenet
U lampreys naći srednji stadij razvoja imuniteta
Stanovnik zahtjeva Sjedinjenih Država koji bi mogao razviti imunitet otrovati Crna Mamba
IBM čine automobili isključiti motore na semaforu
Sustavi za navodnjavanje i osnovne elemente
Znanstvenici su razvili novi sustav za proizvodnju električne energije iz svog tijela topline
Kao larve muhe zujare suzbiti upalu
Nijemci dobili osloboditi od tetovaže
Zašto kralježnjacima pametniji od drugih
Pick nos je dobro za zdravlje
Za pomoć imunitet - šipka
Pluot - hibrid šljive i marelice
Cijenom sustav unutarnje rasvjete - zer0 energija za rasvjetu
Created autopilot, procjenjujući umjetni horizont u pčela