Kao yin i yang: crno-bijelih morskih lavova

Neki ljudi vjeruju da, ako je crna mačka s lijeve strane ubacuje svoj put, to je nažalost. Dok Bijela Mačka - na sreću. Drugi kažu da je upravo suprotno istina. U svakom slučaju, crne i bijele mačke su prikazani kao suprotnost jedni druge, ne samo u boji, ali i predrasude koje hrane strahove ljudi.

Video: Anime Clip: crna mačka

Mi svi ne vjerujem u to. Stoga donosimo izbor prekrasnih crnih i bijelih lavova, koji kao da žive jedno bez drugog ne može. Kao yin i yang, a zajedno oni izgledaju tako savršeno kao da su dijelovi jedne cjeline.

Video: Yin i Yang (2016), ruski avantura, filmovi o kriminalu u 2016

Video: Kukičanje trapez djevojka haljina „Yin Yang” Crno-bijela haljina II

Video: Yin Yang Yo Sezona 2 Epizoda 2

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gladni mealworms pomoći riješiti problem plastičnog onečišćenjaGladni mealworms pomoći riješiti problem plastičnog onečišćenja
Suprotno uvriježenom mišljenju, vizija pasa nije crno-bijelaSuprotno uvriježenom mišljenju, vizija pasa nije crno-bijela
Bijela boja britanskih mačakaBijela boja britanskih mačaka
Žene šivala 300 stvari kako bi se životinje preživjeti zimuŽene šivala 300 stvari kako bi se životinje preživjeti zimu
Možda zemlja - to je u stvari dva planetaMožda zemlja - to je u stvari dva planeta
Moja mačka iz pakla-2 (moja mačka iz pakla)Moja mačka iz pakla-2 (moja mačka iz pakla)
Crna išaran pasmine kravaCrna išaran pasmine krava
Boje Norveška šumska mačkaBoje Norveška šumska mačka
U Kini, koza mogla hodati po prednjih noguU Kini, koza mogla hodati po prednjih nogu
Majmuna može riješiti frakcijeMajmuna može riješiti frakcije
» » Kao yin i yang: crno-bijelih morskih lavova

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea