Srodne duše

U istoj knjižnici (da, to je u knjižnici, a ne u zoološkom vrtu ili u dućanu) upoznala sam čudan „rabotnichek”. Pravo na stolu stajao ćeliju s vrlo slatka papiga.

Njegovo ime nije naučila sam na uobičajeni način. Perjem „knjižničar” uveo sam:

-Charlie, Charlie! Hej, Charlie! - divan, dosta za razliku od čovjeka, ptica glas povikao.

Pernate knjižničar.
Pernate knjižničar.

No, pobliže, shvatio sam da je ptica je nacrtana nije za mene. Naprotiv ... papiga je ogledalo. Charlie je razgovarao s moj odraz!

Video: PRIRODNIH DUŠA: karmičke veze, srodne duše, Twin Flames (Andrei i Anastasia

- Charlie! Charlie je dobro! - Nastavak ga COO. Oprezno se približava stakla gumiran papiga kljun njegove slike. Činilo se da nije vidjela da je netko ljepši od njega. Takav je bio divljenje svim svojim izgledom!

Moja prva misao bila je: „Wow, baš kao čovjek!”

Video: Soul Mates

Često mislim Charlie kada, na primjer, diviti svoj odraz u izlogu, a moja majka hoda s sarkastično primjećuje:

- Pogledajte! Čaše nešto će puknuti! Rasprsnuti se sada!

O Charlie, Charlie! Kako ćemo izgledati za vas! Muškarac i ptica!

Priča Autor - Aleksandar Vlasov.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kozel 16 godina skrbi o slijepom konjaKozel 16 godina skrbi o slijepom konja
Kako izvuci geoduck kunjkaKako izvuci geoduck kunjka
Male: rođendan CharlieMale: rođendan Charlie
U filmu Charlie i tvornica čokolade, glumi pravi obučeni vjevericaU filmu Charlie i tvornica čokolade, glumi pravi obučeni vjeverica
Pobjednici natječaja fotografije divljih životinja priroda Photography AwardsPobjednici natječaja fotografije divljih životinja priroda Photography Awards
Najmlađi rukuju gmazoviNajmlađi rukuju gmazovi
U Švedskoj nije dao eutanazirati 50-godišnjeg papiga-filmsku zvijezduU Švedskoj nije dao eutanazirati 50-godišnjeg papiga-filmsku zvijezdu
Tolstoj mačka plivanje propisane za mršavljenjeTolstoj mačka plivanje propisane za mršavljenje
Umjesto tradicionalnih životinjskih nadimaka dolaze ljudska imenaUmjesto tradicionalnih životinjskih nadimaka dolaze ljudska imena
Novinari 'slabo`` naći na najbogatiji pas u Južnoj DakotiNovinari 'slabo`` naći na najbogatiji pas u Južnoj Dakoti
» » Srodne duše

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea