Lisyandiya zemlja sretan lisica
Video: Pepa Praščić skup na rusko sve serije 3 uzastopna sezona serije 52, bez prestanka, jedan video
sadržaj
- Spavaj dobro, moja beba! - nježan glas, rekla je mama - Lisa.
- bajka! Bajka! BAJKE !!!!!!!!! - zacvili malu crvenu lisicu.
- Pa, što je priča da vam kažem?
- Pro čarobna zemlja Lisyandiyu!
- Ali, đumbir, ti si svaku večer slušati ove priče - oprezno primijeti mama.
- To je najbolji bajka! Reci mi, reci mi, reci mi !!!!!! I ne spavati cijelu noć! - zaprijetio dijete - i dan će početi pjevati glasno pjesme i prepala svu igru u županiji! Već sam počeo! Tralee-la-la! Tralee-la-la!
- U redu! - predao Fox - Ali tek nakon bajke li zaspati odmah, u redu? ... pri telefonu. Lisyandiya - zemlja sretnog lisica. Sve je u cvatu tijekom cijele godine. Tamo sunce sja sjajnije, a zvijezde pojaviti veća. Sama igra udari u noge, a lisica nikada neće znati glad. Tek kad je lisica može osjećati istinski sretni ... - Prekinula se u pola rečenice kad je vidio njegov sin oči polako zatvorena i disanje mu još. U snu, đumbir izgledala tako mali i bespomoćan ... Ona je dugo divio spavanje sina.

Ryzhik sanjao Lisyandiya zemlja sretan lisica. Tamo sunce sja sjajnije, a zvijezde se činilo da se više ...
- Mama! Želim igrati!
- Idi na spavanje! Sunce još nije uskrsnuo!
- Maaaam! Želim jesti !!!!!
- Jeste li jeli u večernjim satima! Pusti me spavati!
- Maaaaaam !!!!!!!! Imam, i ustati !!!!!!!!! I našao sam gljivu! Pogledajte kako je lijepa! Nama za doručak!
- Lisice ne jedu gljive! - Fox napokon otvorila oči. Neposredno iznad glave nadvije Ginger s ogromnim pečurka u zubima.
- Mama ja sam dobro, zar ne?! - pitao je naivno.
- Hajde!
- Mama! Gljivica je tako lijepa!
- Ovaj gnjurac - pokušavajući ne izgubiti strpljenje, objasnio je Fox - To je vrlo otrovna. Molimo baciti.
- Ne bacajte! Ona je lijepa!
- Sandy, posljednji put ponavljam! Baciti ove stvari, ili ću ga baciti se!
- Neet !!! - lisica ispružio ratoborno potiljak, - Pronašla sam i sama imam pravo raspolaganja - rekao je buntovni klinac.
Fox je izvukao pečurka sina zuba i lagano udaren repom na magarca. Đumbir ogorčeno zatyavkal.
- A sada, molim vas, biti miran! Ne smetaju mi na spavanje - oštro je rekao.
„Ono što je zlo! - bijesan misao Đumbir - Odabrani moj plijen! I to nas čini spavati! I onda jednu rupu ne dopušta da ide. Ne sviđa mi se! "
Zatim lisonku dobio ideju: „Što ako sam otići od njega i otići u potragu za Lisyandiyu? Točno! "
On je polako izlazio iz rupe. „Uvijek sam sanjao o tome!” Running jedan ispostavilo se nevjerojatno lijepo na meku travu. Đumbir osjećao potpuno besplatno. Lagani povjetarac s ogrlicom shorstku vatru, a po prvi put nitko ga pažljivo čankoliz kao i moja majka.
Fox sa zadovoljstvom udahnuti šumskih okusa. Stabla su bila velika i lijepa. Ryzhik mislio da može pokrenuti ovako zauvijek. „Ja sam prava stvar! - mislio je - Lisyandiya me čeka "!
- Pozdrav! - Čuo sam glas iza.
Đumbir izgledala oštro. Pred njim je stajao malo zeca i radoznalo ispitivao lisonka.
- Halo ... - rekao je odsutno. Đumbir nikada u životu nije razgovarao s nepoznatim životinjama, mama je stroga - zabranjuje. „Velika stvar! Sada sam neovisan i nitko ne može poreći mi ništa! „- s ponosom, pomislio je.
- Kako se ti zoveš?
- Sandy, a vi?
- Stopka! Budimo prijatelji! Mogu vam pokazati gdje raste najukusnije kupus zec u šumi! - ljubazno ponudio Stopka - ili ... ili gdje možete ...
- Stepan! - Bilo je oštar glas. Iz grmlja došao veliki majka-Doe-zec - Da se nisi usudio sprijateljiti s lisicama! Oni su izdajnički! Ne, samo pogled na njega - ona je grubo gurnuo Ryzhikov - prema svojim očima, on je planirao neko zlo plan! I smrad od njega nepodnošljivo, lisica! Stopka pobjeći! Nikada ne razgovarati s lisicama! Oni su opasni!
Bacanje na Ryzhik isprike izgled, Stopka vozio majku. Lisica je bio iznenađen probaviti čuo. „Kako je to - lisica lukava?! Ne može biti! I ne smrdi od mene! - Đumbir oprezno sam pomirisala, i pažljivo lizali - ništa takvoga! I svi oni zec - ludo! Svatko zna u šumi! "
Ali raspoloženje podisportilos. Trčanje razbolio previše. Šape počele nevolje grintav. „A možda Pa to, to Lisyandiyu? - nažalost, on je mislio - ja ću se vratiti kući, zagrliti majku ... I stvarno želite ... Stani! Ti si pravi lisica ili neki stidljivi zeca?! Fox nikada odstupiti od njegove! "
Odjednom osjetljiv nos Ryzhik uhvatiti neke neugodan miris. „Ono što miriše tako? Mama, ne zaboravite da mi reći! Sjeti se, sjeti se, sjeti se! A sigurno! Tako miriše PSA !!!!!! Dakle, potrebno je pokrenuti !!!!!!! "
Fox dramatično ubrzao tempo. Ubrzo je čuo strašnu riku odostraga. Dlaka na vratu je stajao na kraju s užasom. Klinac se bojala da se osvrnemo.
„Brže! Više uskoro! Run, Sandy! „- on je naredio. Tramping iza povećana.
Fox je pobjegao sa svoje posljednje snage, on nikada u svom životu nije trčanje dobro.
Video: Ruski militanata "smrtonosna obmana" (2016). Ruski filmovi, film vijesti 2016
- Vau, vau, vau !!!
Ne mogu stajati, klinac gledao. Veliki i strašni pas lice gleda ravno u oči Ryzhik. Čeljusti za psa je ogoljena, s ogromnim očnjacima kaplje slina.
- Dao ti neće ostaviti! Rrrrrrrrrr! Vau, vau !!!!!! Ja vas proždiru! - nakazne koračnice.
Odvratno loš dah spalio mu vrat.
Video: Fox (odnosno MC LIS) - Čujem li diše. (Službeni video)
„To je kraj! Zbogom mama! Zbogom Lisyandiya! - vrijeme za razmišljanje o djetetu prije nego što je vidio štednje rupu i požurio tamo. Posljednji put je pas bio u mogućnosti da iskoristite lisonka za šapu. Đumbir u početku nije ni osjetiti bol. On je posljednji napor poderati svoju šapu i nestao u rupi, pokušavajući se popeti što je više moguće.
Pas izvan Sunset histeričnog lajanje.
„Brescia, Brescia! Pustolayka! - Đumbir mislio zlonamjerno. Lapu spaljena boli. Fox lagano počeo joj lizati i osjetio slani okus krvi. Nije poznato koliko je vremena proveo u brlogu, ali kad uvukao u šumu je već mrak, a nebo svijetli prve zvijezde. Stabla su bila velika, zastrašujući divovi. Đumbir oprezno popeo natrag u rupu. On je otišao na spavanje po prvi put bez majke. Bilo je hladno i vrlo usamljen. Želudac tutnjava počela objavljivati. Nepodnošljivo htjela jesti. Đumbir je otkrio da drhtavim noge prema gore i prema dolje.
- Tko to sjedi u mojoj radnoj sobi? - Čuo sam prigušeni šapat iz mraka
- A ... tko je to rekao? - uplašeno brbljao đumbir
- Ja sam mudra stara krtica! A ovo je moja rupa!
- Žao mi je, ako ste stari i mudri, nemojte mi reći kako doći do Lisyandii? - oprezno upitao sam lisica.
- Gdje, gdje? Dođite opet!
- Prije Lisyandii! Zemlje rado lisica! Tamo sunce sja sjajnije, a zvijezde Čini se da više! I sama igra hvata šapu - rado rekao klinca.
-Ahaha! Budalo! Ova zemlja - plod fikcije! Samo mala glupa lisica vjeruju u njegovo postojanje!
- To ne može biti! Ti lažeš! Država postoji !!!!! - bore uzvikivali đumbir.
- glup! Nisam ni mislio da lisice može biti tako glup! Sada se iz moje rupe!
Fox napokon vidio krtica. Klinac nikada nije vidio čudnu životinju. Pogledao Ryzhik strašnih lutati oči i ponovno povikao:
- Izaći iz rupe!
Klinac vodio. Srce lupa. „Lisyandii ne postoji. Cijelog života - laž! Nijedna zemlja sretan lisica! Nitko me voli i otjerao sa svih strana. Ja sam mali i jadan! "
Šepanje, on je s mukom, Dale. Sa svakim novim korakom stopala boljela sve jače. Ryzhik misli više da je nekoliko koraka i bio je iscrpljen, pad na zemlju. „Ja sam laka meta za šumskih predatora. - nažalost, on je mislio - kao i toliko sramotno i kraj moje putovanje "!
Odjednom osjetljiv nos lisonka osjetio poznati miris.
„Čudno je - iznenada pomislio Ginger - Mislim da znam taj put! ... To ne može biti, to dovodi do naše mama rupu! "
Fox je sjedio, bacanje repom šape. Velike suze kotrljale niz iz očiju. „Đumbir je moj! Baby! Nestao! Pobjegla sam ... - beskorisno majku! Ne pratiti svoje dijete! On stenje i plače siromašni sada od gladi i hladnoće ... „- pomislila je.

Sandy, šepanje, naletio na rupu. Fox je shvatio da voli svoju majku i kako joj je nedostajao svih vremena.
- Đumbir! Sin! - Lisa uzviknula - Ti si živ! Jesu li sve u redu! Koja sreća!
I đumbir utrljava na toplom strani, a majka mislila da je nakon svega dosegnuo zemlje sretan lisica. Ona je sve to vrijeme nije bio negdje daleko, ali ovdje, u svom domu, uz svoju majku. Jer sada se osjeća potpuno sretni, a zvijezde pojaviti veća.
Priča Autor - Aleksandar Vlasov.
U Velikoj Britaniji, lisica je ukrao mobilni ribar
Veličanstveni pahuljasto lisica osvojili svijet
U Udmurtia bijesna lisica napala kućne ljubimce
Rak jede lisica, ili savana lisica (lat. Cerdocyon sportske)
Crno-smeđa ljepota
U Velikoj Britaniji, spasio lisica, zaglavi glavu u zalijevanje može
U Bjelorusiji, lisica lovac pucao na s pištoljem
U Peruu, uhvatili smo veliki leteći lisica
U Velikoj Britaniji, fotografirao lisica izlijeganja jaja piletina
Fox i guske
Fotografija projekt na bajke Alisa u zemlji čudesa
Fox je ukrao ključeve automobila vozača
Priče o stroju - sve serije
8 Mjesec lisica i 10-godišnji Jack Russell ne mogu jedno bez drugoga
Mačka i Fox
U Novosibirsku počeo s prodajom kuće lisice