Moskva Oceanarium
28. listopada u Moskvi, otvoren je prvi Oceanarium, koji se nalazi u podrumu trgovačkog centra "Rio" na Dmitrovu autocesti u sjevernoj Moskvi, BelTA "Interfax-Nekretnine" sa ceremonije otvaranja. grupa "Tashir" uložio u otvaranju prvog 18 milijuna $ od Oceanarium u Moskvi, rekao je na svečanosti, potpredsjednica "Tashir" Andrew Ilyaev. Prema njegovim riječima, područje izloženosti od 3,5 m². M. metara.
sadržaj
"Najskuplji u stvaranju akvarija je oprema za održavanje morskog života. Također je potrebno uzeti u obzir tehničku složenost građevinskih radova za ovaj projekt, uključujući stvaranje krajolik i izvan i unutar bazena. Morski život vrijedan više od milijun dolara"- rekao A.Ilyaev. Prema njegovim riječima, izgradnja i projektiranje objekta je 1,5 godina. "Akvarij će imati 250 vrsta morskih i slatkovodnih riba, a ukupan broj stanovnika će biti više od 10 tisuća. Kopije. Osim ribe ovdje prisutnih morskih beskralješnjaka, pingvini, zebra morskog psa, stingrays i druge egzotične stanovnike morima"- rekao je Aleksej Kazakevich, glasnogovornik tvrtke "Aqua Logo"Koji su sudjelovali u projektu. Oceanarium je podijeljena u osam tematskih područja, uključujući: ocean, brtve, tropi, spilje itd
"Pokušali smo stvoriti najveći mogući raznolikosti u ovom jedinstvenom projektu", - rekao je. Prema poduzeće "Atol-Biografija" Vladimir Demänová, također je sudjelovao u stvaranju akvarija, jedinstvena struktura je da je propustio učiniti u zgradi, koja je izvorno nije namijenjen za tu svrhu. Ranije, u Moskvi početkom 90-ih godina bio planiran izgradnju velikog akvarija u blizini Moskve zoološkom vrtu. Pretpostavljalo se da će gradnja održati u drugoj fazi rekonstrukcije u Moskvi Zoo. Međutim, s obzirom na zadane 1998., projekt je obustavljen. Drugi takav projekt - većih razmjera nego u zoološkom vrtu, planiran za provedbu na Poklonnaya Hill, ali zbog krize 2008. godine, projekt je zaustavljen na razini pit.
Sljedeća foto-izvještaj iz blogger Kurt:
Sam došao ranije, kada je prije otvaranja trgovačkog centra, gdje je akvarij još bila zatvorena, a bio iznenađen da je otvaranje akvarija je bilo jučer, a oglašavanje koje je otvorio, samo objesiti danas &hellip-
I tako, unesite &hellip- Gotovo sam prvi su više majki s djecom, ali kad su gol, smotati moje stvari, brzo sam ih sustigoše da se slike unutrašnjosti akvarija bez posjetitelja.
Prvo, ja stvarno ne razumijem zašto je glavu mamuta u akvariju? Ali onda, kad su već mnogi posjetitelji, postalo je jasno - oni su posjetitelji, druženju na pozadini glave fotografirali.
Video: atrakcija točka: u ENEA pojavio jedinstven akvarij
Mi i dalje kretati i dobiti u dugoj polukružne dvorane, na desnoj strani, od kojih je akvarij.
Već sam rekao da je koridor je duga, tako da su dvije slike &hellip- ..
Jedan od velikih dvorana akvarija. U ovoj sobi „zvjezdano nebo” najviše volio sam. U ovoj sobi nije bilo samo predstavnici podvodnog svijeta, a tu su prezentirani, majmuni, rakuna, gušteri &hellip- - kako ih razlikovati.
Neobična, cilindrični akvarij, možete ići okrugli, diviti se plutajući riba vani da se ne mogu ni na kojoj sakriti
Još jedna velika soba, zatim, kao što je obećao, na mostu staklenog poda, ne svi, naravno, ali samo u nekim mjestima. Kroz ove posebne naočale, od kojih niti se ne vidi u svjetlu prozora, staviti ga blago čudno &hellip- kroz ove prozore, možete vidjeti samo površinu vode &hellip- Djeca mogu biti to će biti zanimljivo, a ja nisam vidio takvo što još uvijek, u 99. kasinu «Golden Palace», samo je most preko spremnika, 1,5-2 metara bio potpuno staklo, i dobro osvijetljena, a ona plivala zlatnu ribicu, stakleni most je bio jasan, transparentan &hellip- - ovdje na ovom mostu šetnju je zastrašujuće !!!
Jedan od najvećih akvarija.
Još jedan hodnik, na lijevoj malim akvarijima, akvarijima, također u pravu, ali ne i sa ribama, i sa svim živim bićima, poput krokodila.
Ova velika soba je bila, ali sada je pogled odozdo.
Video: MOSKVARIUM - najveći europski Oceanarium u Moskvi! [Vlogu]
I to je najveći akvarij! Morski psi žive tamo - oni, također, zatim &hellip-&hellip-
To je mjesto, o kojima se govorilo u najavama, „riba plivaju iznad vaših glava.”
Pogledaj s druge strane.
Relativno veliki akvarij, ali ne manje zanimljiv. Ovaj akvarij žive jegulje, čak i za veće prestrašiti napravio oko crvenog svjetla.
Pogledaj s druge strane, na najveći akvarij.
Španjolski zoološki vrt odlučio kupiti hobotnicu Paula
U Krim, ukrajinski mornarice vojni delfin organizirali bijeg
Napadači upali u kavez s sove
Morski život parka - najveći svjetski Oceanarium
Morski pas nije preživio stres tijekom pripreme za snimanje reklame
Wild Turkey - mangup terorizira američke vozače
Nova vrsta morskog psa, hodanje po morskom dnu u potrazi za plijenom
Morski akvarij u Moskvi
Južnoafrikanci napravio carski morskog psa koji izbacilo na plažu
U Hong Kongu otvoren 3-kata akvarij
Kinezi održan prvi izbor ljepote za zlatne ribice
Novi oblici života od Theo Jansen