Munja udarila u krov kuće zapaljena

Ljudi vole čekati oluju u svojim domovima, osim zidova i zatvorenih prozora zaštićenih. Međutim, dogodio se u Velikoj Britaniji incident pokazao da je munja ne može dobiti samo u kući, ali i ostaviti svoje domaćine bez krova nad glavom.

U subotu navečer, stanovnici Južne Yorkshire County svjedoci terevenka elemenata: krov jedne kuće pogodio grom, uzrokujući kuću zapalio se i nebo iznad njega bio umotan u gustog dima.

Prestrašeni susjedi, bojeći se da će im kuće biti sljedeća meta udara groma, naletio na ulicu i ne propustite priliku za uklanjanje onoga što se događa na video.

Jedan stanovnik, koji nije htio dati svoje ime, rekao je tabloid Mirror sljedeće: &ldquo-vidio sam kako se sve to dogodilo. Kuća ispalio negdje u 10-15 minuta nakon udara groma u njemu. Nikad nisam vidio ništa slično! Sjećam se misleći da smo usred oluje. Svugdje bljeskale plavi bljesak, i počeli smo žuriti kroz kuću, okreće sve što je u njenom putu&rdquo-.

Prema britanskim ženama, sljedeće minute je čula eksploziju, tako snažan da se bojao za život ostatka kućanstva.

&ldquo-Nakon jednog od napada, osjećao sam se tresti zid, i odlučio da je munja pogodila u mojoj kući. U roku od pet minuta nakon udara groma udario nekoliko puta, uključujući i ogradu izvan. A onda je došlo do velike eksplozije i sve blistavo plave bljeskalice. Bilo je nevjerojatno! - priznao očevica. - Za ljude naletio ulice susjeda je pročitao užas&rdquo-.

Ubrzo smo stigli na mjesto događaja hitnih službi i zaposlenika, pazeći da nema ljudi u kućici, spasio psa.

&ldquo-Kada su vatrogasci spasili obiteljski ljubimac, potrčala da ih vlasnici kuće i rekao da unutra su zlatne ribice. Tada su spasioci se vratili u kuću i izvadio akvarij s ribama. Oni (vatrogasci) nosile sa svojim zadatkom. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a to je najvažnija stvar. Nadam se da ćemo biti u mogućnosti podići nešto novca za život u obiteljskoj kući&rdquo-, - dodala je.

U razgovoru s novinarima homeowner Richard Lowe (Richard Lowe) izvijestio da je tijekom oluje suprugom i troje djece su bili u trgovini, a on je bio u posjetu prijatelja.

&još uvijek u šoku ldquo-ja sam. No, svi smo uspjeli pobjeći strašnu opasnost i štetu uspijemo nekako&rdquo-, - zaključio je.

Prijevod: fedpost.ru

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Arkansas je pao iz mrtvih ptica nebo 2000Arkansas je pao iz mrtvih ptica nebo 2000
Stanovnik Montana zalutao iz tikvice medvjedaStanovnik Montana zalutao iz tikvice medvjeda
U Finskoj se srušio s neba kroz krov dvuhkilogrammovy deverikaU Finskoj se srušio s neba kroz krov dvuhkilogrammovy deverika
U Norveškoj, munja ubila tri stotine divljih jelenaU Norveškoj, munja ubila tri stotine divljih jelena
Posljedice od udara groma - i nije tako grozanPosljedice od udara groma - i nije tako grozan
Lovci na munjeLovci na munje
Lijepa i opasna prirodna pojavaLijepa i opasna prirodna pojava
Roy Sullivan - ljudi, koje je pogodio grom je rekordan broj posjetaRoy Sullivan - ljudi, koje je pogodio grom je rekordan broj posjeta
U Norveškoj, jedan od udara groma poginulo 323 jelenaU Norveškoj, jedan od udara groma poginulo 323 jelena
U Velikoj Britaniji, dječak je doveden na suđenje za obkurivanie mačka marihuaneU Velikoj Britaniji, dječak je doveden na suđenje za obkurivanie mačka marihuane
» » Munja udarila u krov kuće zapaljena

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea