Čudovište Loch Ness - samo div ribe?
Video: Čudovište iz Loch Nessa se vratio
sadržaj
Prema «Reuters», posvetio svoj život pronalaženju čudovište Loch Ness Steven Feltem čini se da riješiti ovu zagonetku proganjati misli.
Odgovor je, međutim, bio je daleko manje intrigantna nego što se očekivalo. Steve još više razočaran u svom cijelom životu. Prema njegovim izjavama, životinja je lovio više od dvadeset godina, najvjerojatnije, samo je vrlo velik som. Praćenje dolje „čudovište”, Stephen proveo ne samo sve svoje živote, ali i prekinula s ženom koju je volio, dao otkaz na poslu, pa čak i prodao svoju kuću.
I sada, nakon dvadeset godina promatranja, istraživač-ljubavnik došao do zaključka da je tajna Loch Ness čudovišta otkriveni. No, kako sam kaže, njegova otkrića vrlo malo ljudi će se svidjeti, jer je više nego dosadan i lišen bilo kakve mistične plaka.
Video: Čudovište iz Loch Nessa naći u Yakutia

„Moramo biti objektivni: najvjerojatnije je to uobičajeni europski som velike. Ova velika riba može doći do pet metara u duljinu i težinu kao visok kao četiri stotine kilograma. Bilo je čak i slučajeva kad su velike europske som napali čovjeka „- rekao je u razgovoru s novinarima Stephen Feltem.
U isto vrijeme, novinari vjeruju da je otvaranje britanskih znanstvenika nisu imali nikakav utjecaj na tijek one koji žele da se pridruže legendu i pogled na tajanstvene jezera turista.
„Ove legende nisu tako lako otjerao, - rekao je jedan od mještana - Više sam nego uvjeren da je legenda prebiva u našoj jezeru čudovište će živjeti i dalje, stjecanje sve nove pojedinosti. Pogotovo da se gospodin Feltemom izjava je samo prijedlog: neka dobro je tvrdio, ali nagađanja. Sada, ako je ovaj som uhvaćen, onda može javno mnijenje i promjene, ali ako se legenda neće umrijeti, čak i ako je nakon ulova soma, Nessie nikada neće vidjeti. Ljudi trebaju čudo, više da je svijet stvarno je pun čuda ".
„Nisam siguran da je izjava Steve Feltema je uvjerljiv odgovor na zagonetku Ness - kaže neovisni stručnjak iz Njemačke Kirk Hinrich Schonberg - jer u tom slučaju postoji niz drugih pitanja. Na primjer, zašto mnogo ribara, koji je u blizini Loch Ness je više nego dovoljno nikada nije došao do istog zaključka. Također se postavlja pitanje opstanka div som koji će se složiti, vrlo zanimljivo, ako uzmete u obzir činjenicu da je legenda Ness počinje u šestom stoljeću naše ere. "
Tada je irski redovnik rekao priču o morskom čudovištu, protjerani rijeke Ness, koja teče iz sjevernog dijela jezera.
Video: Stari čudovišta. Je li bilo mitsko Film chudovischa.Dokumentalny
Sam Steven Feltam tvrdi da su svi svjedoci opisuju najviše kao opis som i njegova duga zakrivljena natrag. U jednom trenutku, jezero za potrebe športskog ribolova donio velški som, koji može živjeti već desetljećima.
„Uvjeren sam da je tajna Loch Ness može se objasniti sa znanstvene točke gledišta i mistike u njoj vrlo malo. Međutim, tajna čudovišta sigurno ne umre, i da će privući ljude, bez obzira na to da li zapravo postoji. Ja osobno ne žalim proveo u potrazi za čudovištima dvadeset i četiri godine svog života „- završio svoju priču Steve Feltem.
Osim toga, Britanac je dodao da on ne misli da stane na kraj misteriju Loch Ness, a ne krajnja istina, pretpostavljajući da je to tajna nije u potpunosti otkriven. Valja napomenuti, međutim, da je nedavni čudovište je uhvaćen na Google Earth kartama. To je učinjeno od strane švedske administrator sustava iz Stockholma, koji je slučajno vidio da je čudovište na jednoj od karata.
Za ovo otkriće, on je dobio nagradu od dvije tisuće eura. Kada to ovisnost priče o Naessa čovjeka, jedne noći odlučio pogledati na legendarnoj jezera uz pomoć Google Earth aplikacije, on je neočekivano pronašao akni poput stvar velike veličine. Trenutno Foto studirao u detalje, a možda uskoro ćemo učiti o prirodi ovog tajanstvenog objekta.
U zaključku, ostaje dodati da je nedavno sličan objekt, na isti način je vidio u nekom potpuno drugom mjestu prebivanja u Australiji.
Tully čudovište zagonetka riješena
U Kini uhvaćen ćelav čudovište
Google je pronašao na kartama Arktičkog čudovište
U kanadskom selu pronašli „montaukskogo čudovište”
Plaža Novi Zeland bacio devet pretpovijesno čudovište
Ja se slika Nessie skipera sam izložen
Tajanstveni morsko čudovište sniman u dijelovima Aljaske
Farmer John Rowe kaže da je vidio Nessie
Plesiosaur. Foto, video
Čudovište iz Loch Nessa preselio u Temzi
Ruski čudovišta mora da znanstvenici kažu?
U Švedskoj, on je uhvatio glavu morskog čudovišta
Talijanski razarač mitova rekao o Loch Ness čudovišta
Pronašao ostatke „morskog zmaja”
Mušice vole velike ljude
Čudovište iz Loch Nessa - preživljavanje plesiosaur ili prijevara
Entuzijasti naći na kartama jabuka čudovište iz Loch Nessa
Britanski povjesničar: čudovište iz Loch Nessa smislili za privlačenje turista
Pokemon Stephen lefkurta (Steven lefcourt)
Kot Matroskin nestao dok kupanje
Google Earth fotografirali čudovište iz Loch Nessa