Crne zamki
Ova priča nije plod mašte autora, to zapravo dogodilo. Jedan moj prijatelj, čije sam ime, iz razumljivih razloga, neću imenovati, mi je o tome kako je otišao na jedno od "crna" Zamki u Africi uhvatiti egzotične životinje.
sadržaj
"Sve je počelo s činjenicom da sam odjednom zove jedan od mojih starih prijatelja i ponudio letjeti s njim u Egipat. I ne samo to, ali u tom slučaju.
"Znate, drug gripa je pala, a ulaznice su već kupili. A ti si zoolog, životinje razumiju. Ako se slažete - nadoknaditi putne troškove, plus 30 posto od zarade - tvoje. Pa, kako vam se takvi uvjeti?"- Čuo sam kroz pucketanje i šištanje u slušalicu. Ponuda je primamljiva, ali mi se ne žuri dati svoj pristanak. "Gle, sve je to dobro, ali &hellip-, ako je uhvaćen, što onda?", "hajde" - rekao je moj sugovornik - "Ja ne radim prvu godinu, imam sve podesiti. Sada je jednako sigurno kao i krzno iz Grčke za nošenje",
Složio sam se. Nema većih predmeta u sljedeća dva tjedna ne očekuje, a žeđ za avanturom i želju da ode iz zime u ljeto prevladao strah i kajanje. Uostalom, slučaj u kojem sam predložio sudjelovati, moj prijatelju, nije bilo sasvim normalno. Bilo je oko hvatanje i krijumčarenje životinja.
Jedan moj prijatelj&hellip- - veliki stručnjak u ovom poslu više od dvadeset godina u sličnom poslu. On je započeo još u sovjetskim vremenima, kada sam radio zmeelovom u Turkmenistanu, a istodobno isporučuje trgovci Bird Market lokalne gmazovi i leptire. Nakon raspada SSSR-a, kada je potražnja za zmijskog otrova pao na tlo, okrenuo sam se u "crna" zamki i postupno "zarastao" vlastiti klijentelu.
Odletjeli smo na 5 dana. Imao sam malo trčanje brzo organizirati potrebne dokumente, ali je ostavio iza sebe. Ispred je bio put pun, kao što sam tada mislio, avanture, iznenađenja i opasnosti.
Dakle, sigurno slijetanje u Hurghada, odmah smo sjeli na staroj autobusnoj nesreći i otišao u selo F., koji se nalazi u neposrednoj blizini granice sa Sudanom. U ovom malom mjestu, moj prijatelj je uvijek organiziran bazni logor. Bilo je to u svojim lokalnim ribarima i donio niz "Exotics",
VF&hellip- je mali, ali vrlo udobna otelchik, nešto me podsjetio hotela iz filma Antonioni "Zanimanje novinar", Samo bez baru u prizemlju i nema klima uređaj. "Zato sam radije ići ovdje u zimi, ljeti toplina može gladovati" - Komentar ovaj zapravo ...
Navodno, on je već obavijestio svoje prijatelje "lovci" unaprijed, jer nismo imali vremena raspakirati, nama je odmah počeo tražiti neke bradatih muškaraca, odjevenih u lokalnoj način. Ja sam koristeći znanje stečeno natrag u engleskom posebnu školu, pokušao sam razgovarati s njima. No, oni se samo nasmijala kao odgovor, naglasak nije me razumjeti. Međutim, kada je&hellip- komunicirao s njima u nekom groznom mješavinom arapskom i engleskom jeziku, obično ne moraju se ponoviti dva puta. "Isprva sam nije mogao objasniti, morao nacrtati slike" - priznao je - "Ali onda, ništa koristi. To su lokalni "šefovi"Cijeli hvatanje prolazi kroz njih. Ja svakih 5 dolara platiti za organizaciju snimanja",
Do večeri, čim imamo uspostavljene stanice i terarijima, počeli su se pojavljivati i sami ribari, mladi ragamuffins s vrećicama i kutijama.&hellip- im je govorio nekoliko riječi, uzeo torbu i predao mi ga, bacajući na tipa trčanje fraza "Deset gerbila, staviti u jednu trećinu"ili "voćni šišmiši obitelj, bolestan možda, pregled i peti",
Video: ArcheAge 2.9: Ispitivanje Ponovno stupnja - Zamka [Magic speck]
Brzo sam sletio i pregledati naše "akvizicija", Podsjećajući u prolazu relevantne epizode iz svoje omiljene knjige Georgea. Darrell "psi Bafuta",&hellip- međuvremenu je izračunata "lovci", Primijetio sam da je svaki pad na samo 1-2 dolara i divili koliko nisko su cijene. "Niska?" - Osmijeh&hellip- - "Da, imam još na pola dolara da pokrije više! Ovo nije sezona, tako da su vrlo drzak, jacking up cijene. Uostalom, mnogi od životinja u hibernaciji, oni moraju kopati i kopati za ove bjegunci - prekovremeni rad",
Sljedeća tri dana su za mene kao u noćnoj mori. Od jutra do kasno u noć ne isušuju protok ulova. Sam prošao kroz moje ruke sto gušteri, zmije (uključujući zmija i neke kobre), gerbila, miševi echinated, ušima ježevi, gerbila i drugim malim pržiti pustinju. Pogotovo nezaboravne šarmantne Nile voćnih šišmiša (šišmiši izvorni vegetarijanci koji iz nekog razloga se zove leteće pse, iako mesa ne mogu stajati) i Zorrilla. Nedavna vrlo sličan tvorovima, samo mnogo opak i smrdljiv.

Zorilla. podvrsta tvor
Unatoč činjenici da ne postoji veterinarska inspekcija nismo, pa čak i više, nitko se tretirati epidemije pošteđen našem kampu stranu.&hellip- objasniti činjenicom da su ribari ovdje nisu izričito "učtiv" - ako je jedan od životinja će biti s ozljedama, samo sumnjivo izgleda, on ne samo da nije ovo uzeti, ali "gazda" reci. Nakon toga usluga kao "brakolova" nema nikoga nikada ga koristiti.
Na kraju trećeg dana A&hellip- rekao da sutra trebamo vratiti u Hurghada. Cijelu noć smo pakiran stanice, kutije i terarijima ujutro se ispostavilo da su nam ruke 5ogromnyh naprtnjače, vrve puna raznih životinja. Nismo bili u mogućnosti spavati, i, očito, tako da je malo incidenta u autobusu.
Nakon što smo se naselili u "rep" naša krntija i spreman za drijemati kao&hellip-, gleda negdje u stranu, odjednom sam pao na zemlju odmah. Pogledao sam ga, zbunjen, i moj prijatelj čuo šapat: "Pijesak boa ispuzao, ležao sam na njemu. Tiho se nagne i tiho ga oduzeti od vozača, a da ne privuku pažnju", Učinio sam sve što je tražio, ali, ipak, zmija je uspio još izmicanje i otkinuti ruku. "Pa, to nije kobra" - bljesnulo kroz glavu.

Pijesak boa - je traženi među ljubiteljima egzotičnih
Kada je bjegunac će živjeti u polju i&hellip- odahnuli: "Čini se da nitko nije primijetio. To je dobro. I to će biti prvi policajac snitched - svi su se bojali zmija mahnito. I policija - pa, znaš, to je nikad nam nedostajati do zračne luke "lanac" prenesena na",
Jedan dan prije polaska A&hellip-, ostavljajući me da se brine o životinjama, otišao negdje. Vratio se tri sata kasnije, zadovoljan kao mačka, sama gorged vrhnje. "U redu, običaji "mast", Sada idite na dva časnika poznate, oni se zakleo, zakleo se da je naša prtljaga će propustiti sutra. Cijene porasle, parazita - svaka je morao platiti 50 $. Ali to je ništa, naši, Rusija manje nego sto ne uzimaju, paraziti",

Ovaj lov. Gladni lavovi.

A to je - ubojstvo. Dobro hranjena ljudi. Omiljena zabava naših bogatih sunarodnjaka - Jeep Safari
Kada je avion uzletio, pitao sam prijatelja zašto, unatoč mogućim problemima sa zakonom, još uvijek se bavi krijumčarenjem. Ne bi li bilo jeftinije uzgajati iste životinje u zatočeništvu? "Što, naravno, nije" - što je odbacio&hellip- - "Pa mislio je u sebi. proveli smo na izletu malo više od 1000 $. U Moskvi, imam sve prodaje za 5000 $ u najgorem slučaju. I tako - i možete dobiti 10 tisuća. Ako biljke&hellip- ovdje tisuće 20.000 $ samo da moraju ulagati u prvoj fazi. Jedan zakup koliko jesti. A tu je i SES, veterinari, vatrogasci, ekomilitsiya - i svi žele jesti. Ja ne govorim o troškovima održavanja životinje",
"Veliki otpad?"- pitao sam - "Mnogi umiru?", "ne" - zamišljeno je odgovorio: A&hellip- - "Dva ili tri posto. Ali, vidite, ja uglavnom gmazovi, oni su lakše za transport. Ali tko se bavi pticama ili velikih zvijeri - što je još gore, ima više od pola samo za vrijeme prijevoza mogu umrijeti. Mnogo više nakon što je prodaja njihove noge pruži. Nakon kupnje, u pravilu, oni koji ne brine o njima ne znam kako. Skočimiš, na primjer, rijetko više od mjesec dana nakon prodaje uživo - jer oni također vratiti na spavanje je potrebno, a nitko ne zna. To umrijeti od nedostatka sna",

Skočimiš, koja je u Moskvi apartmana osnovne umrijeti od "Nedostatak sna"
"I tko onda pounded?" - Nisam neka gore.&hellip- zagonetno nasmiješio: "Ovo je drugačije. Glavni - je u velikim trgovinama za kućne ljubimce, svi su hranjeni od krijumčarenja. Nešto preko ptica tržištu može ostvariti, nešto što - putem Interneta. A neke sam već unaprijed naručiti - Zorilla, na primjer. Što su znanstvenici kupiti - dobro, to je četvrtina cijene ide, poštujem znanost i njezine cijene učiniti"...
Krijumčarenje životinja - profitabilan djelatnost. I to je uobičajeno u mnogim zemljama

Ljudi vole životinje - moram držati pod ključem, ubiti za nakit, odjeću i nepotrebne sitnice.

Video: Tamno Željezo zamki (traper Tamno željeza)
Ovaj tigar je oduzeto tijekom policijske racije u Hanoi. Grupa krivolovci ga je pokušao i njegov brat prodati na crnom tržištu. Tijekom napada na životinje, a pod utjecajem sedativa, ali ovaj se probudio i počeo jesti u sjedalo automobila.

Christine Kolodzeski pokazuje tepih divljih mačaka kože. Ne zna se gdje je trebao ići u ovom spektakularnom sagu.

Ove tigar kože i leoparda - u pozadini - vidre zaplijenjeno u Lhasa, Tibet, 2005. godine. Carinici prenosi Skins različite institucije, uključujući i Ureda za zaštitu šuma u Nanjingu, za istraživanje.

Često su životinje se ubijaju da bi im ukusne stvari za bogate klijente s profinjenim okusima. To nije slučaj.

Policijski službenici koji se bore protiv krivolova, često dolaze na ruskom mafijom, Latinske Amerike droga gospodara, terorista i korumpiranih azijskim diplomata. Čini se da je zločin na neki način povezana s ljubavlju izuzetne objekata. Ovaj konj je predstavljena za javno razmatranje u Ženevi u srpnju 2009. godine.

Drugi najprodavaniji na crnom tržištu „stvar” - nosoroga rog. Ljudi pogrešno vjeruju da RHINO HORN nositi u prah koji se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao afrodizijak.

Peraja morskog psa ponuđena na prodaju na ulici u središnjem dijelu Hong Kong. Mnoge vrste morskih pasa su pali kao žrtve loših ekonomija Azije - morski pas peraje juha smatra poslastica na svadbama i drugim bankete. Tipično, peraja je odsječen od još živih riba, što je odmah bacio natrag u more.

Alice Nyustend - glumica i profesionalna sirena - objesila na morskog psa kuke u prozoru kozmetički dućan «Lush» na Regent Streetu u Parizu kako bi privukli pozornost ljudi na pitanje o ubijanju morskih pasa. Ona kaže da je zbog peraja, hrskavice i mesa svake godine 100 milijuna morskih pasa su ubijeni. Pozvala je ljude da ne kupuju kozmetiku sadrže hrskavice morskog psa i posjetiti restorane u kojima se koristi morski pas meso.

Kineska kuhinja je uistinu izuzetna. Ova aktivna Javanski ljuskavac je bio jedan od 46 oduzete od strane Odjela za očuvanje divljači u Kuala Lumpuru. Oni su prevezeni do restorana u Kini. Gušteri - zaštićenih životinja. Po kilogramu prinosa mesa 18,5 dolara na crnom tržištu, a zapravo svaki od tih životinja težine više od 12 kg.

To iguana uhvaćen u Medellin, Kolumbija. Njezin ljubavnik će prodati egzotično kao kućnog ljubimca. Iguane prijeti izumiranje, a krivolov nije zadnji razlog ovdje. U 2007. godini, u Kaliforniji pokušao uzeti iz Fuji u Ameriku tri mlada iguana, skrivajući ih u svojoj proteze.

Ozbiljnije krađe pokušava održati članovi obitelji Hasaneen u Gazi. Na slici možete vidjeti člana obitelji s Sabrina - lavica, A ih ukraden iz zoološkog vrta u Gazi 2005. godine. U 2007. godini, organizacija „Hamas” pristala vratiti lavica u zoološkom vrtu, gdje je to potrebno za parenje i rađanje. Dvije godine kasnije, Sabrina i njezin brat Sakher bili među sretnicima koji su uspjeli preživjeti rat.

Često oduzete životinje natrag kući, kao u ovom slučaju. Strani turisti pomoći indonezijske vlasti da se vrate kući kornjače na Kuta Beach na Baliju. Morski Policija je zaplijenila više od 100 morskih kornjača s broda čiji je kapetan bio je uhićen zbog krivolova i krijumčarenja.

Video: Film
U ovoj ćeliji Amazon papige se pripremaju za povratak u Meksiko. Oni su presreli na granici i predao meksičke Odjel za društva za zaštitu životinja.

Nažalost, nisu sve životinje su se vratili na slobodu. Na primjer, ti kanarinci ugušio na putu iz Lima u Brazil. Rezultat: 66 mrtvih ptica i 134 uživo.

Video: Crna Desert: Nostalgija. 7 mjeseci
Ove orangutani bore u ringu na oduševljenje javnosti u Bangkoku, gdje su ostali majmuni prisilnog oblačiti u ljudskim kostima i ples. Tajlandska vlada je zaplijenila sve životinje. Analiza krvi i DNK pokazala je da su rođeni na Borneu, gdje su i natrag.

Jedan bivši orangutana bokserice u Halim Perdanakusuma zračne luke u Jakarti. On i 45 njegovih rođaka leti u centru za zaštitu životinja u Borneu.

Ako alpaka izgledati malo nesretan, to je zato što su uvedene posebne mikročipova, kako bi zaštitili protiv krijumčara. Godine 2004., peruanski Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo je kampanju kako bi se spriječilo životinja od farme krađe. Alpacas prodati za 150 $ po dionici u zemljama kao što su Bolivija i Čile. Odatle, oni se prodaju u Avtsraliyu, Švicarskoj i Americi za 5000 $ po komadu.

Postoje, naravno, i pravne tržišta zbog fashionistas je potrebno ovdje kao ovdje torbe, kape, kaputi i ogrlice. Iako životinje, gledajući u oči smrti od ljudske ruke, ne zanima me kako je ubijen - legalno ili ne.

Mreža ima video s nepoznatim životinja znanosti
Najviše zabrinuti mačka pobjeđuje na internetu
Aktivisti za prava životinja su optuženi igru prijestolja u četverostruko povećanje napuštenih…
Ekolozi su pozvani AC / DC oluja curlews
Spacey je sova pet sekundi osvojio korisnicima Interneta
Wild Turkey - mangup terorizira američke vozače
Zašto bahamski komarac riba svijetle boje?
Razne pasmina psa zbog svega nekoliko gena
U Australiji, klokani dao sudar, kucati biciklist
Svinja pate od nadutosti, izazvao PE
Švedski dužnosnici su dobili pismo od psa
Riga ugostiti natječaj za zastrašujuće dabrova
Australski skoro je policiju zbog prijetnji smrću pauka
Novinari 'slabo`` naći na najbogatiji pas u Južnoj Dakoti
Dolphin vratio je djevojka pala u more iPhone
U Indiji, na nogometnom areni uvukao zmije otrovnice
U Irskoj živi izvanredno pametan kravu
Pas auto je bio „fan”
Mačke igrao ulogu junaka Titanica