Špilja istraživači otkrili neistražen špilja ispod sjeverne Engleske
Video: Ekspedicija "Dubine Altai - 2016"
Naredba speleolozi stigli neispitanih dijelova špiljski sustav ispod Lancashire, Yorkshire i Cumbria.

Studija „Sustavi tri županije”, započela je 1928. godine i traje do danas, zahvaljujući takvim ljubitelja Sam Ollshorn (Sam Allshorn). Na slici je u porastu od «vrtlog» špilja u grofoviji Lancashire.

Mark Richardson (Marko Richardson) speleolozi iz kluba «maslacem jazavac Potholing Klub» uklanja prljavštinu, začepiti izlaz u jednom od tunela u Lancashire.

Tim Allen (Tim Allen) je skriveno u udubljenju vode koje izlaze iz navedenog, budući da je rad Ian Lawton (Ian Lawton) u gornjoj špilja osovina «Boxhead pot» praznine.

Tim Allen pokušava iskopati jarak u blatu, pokriva pod, tako da je voda tekla sve dublje i utro put za članove ekspedicije.

Sam Ollshorn pokušava ostati topla, skupili u skloništu, koja je sagrađena u prvih pionira prva dva rudnika.

Mark Richardson penje na izlazu iz uže. U blizini se nalazi bačvu za prikupljanje voda s površine, gdje je posljednji plave cijevi proteže do dubine od 60 metara, na lice, oprati talog.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Crtani: caminandes: gran dillama
Zospeum tholussum - puž s prozirnom ljuske
Sustav špilja er van dong u Kini
Žarne crvi u Waitomo Caves (waitomo spilje), Novi Zeland
Han san izmet (sin doong) (Pećina planinske rijeke)
U Altai špilji otkrili četiri nove vrste
Morski biolozi su otkrili rijetkih vrsta hobotnice ušima
Špilja užaren crva
Špilja istraživači su otkrili novu vrstu otrovnih stonoge do 414 noge
Aquadom - divovski akvarij u Berlinu
Grlo Baatar - slap, što teče u ponor tri mosta (tri mosta ponor)
Disko okoliša u nizozemskom klubu „W”
Kineski podzemna špilja mao soba - najveći na svijetu
Špilja grad Vardzia
Mačka uši (necomimi) - novi alat za komunikaciju
Unchildish lutka Rhone Myueka (ron mueck)
Špilja Gouffre Berger (fr. Gouffre Berger)
Špilja Melissani
Špilja zurenje Gill, Engleska
Lava tuneli
Kevin Richardson -, manjih lavovi