Izbor tečaja u ukrajinskom

Tablica 4

4. Pete crowbar Nasinnya rіznih reproduktsіy polovih kulture u gospodarstvі

kulturaocjena gіbridPogledaj posіvuElіta, haReproduktsіyne Nasinnya, ha
Pershaprijateljtreći
ozima pšenicaPodolyankaroba250190
nasіnnitsky1045
YachmіnKozakroba150290
nasіnnitsky30
KukurudzaHarkіvsky 195 MBroba140300
nasіnnitsky
SonyashnykSvitochroba290150
nasіnnitsky

Na pіdstavі prostornih informacija u provedinih tablitsі 3,4 rozrahunki provođenje potrebnih u cijeloj nasіnnі Area PREDSTAVLJANJE I nasіnnitskih posіvіv gospodarstvі u tablici 5.6.

Tablica 5

5.Rozrahunki nasіnnі potrebni na cijelom području posіvіv gospodarsta roba usjeva

sorte usjevaPolscha proizvod-tion posіvu, haNorma visіvu c / haZahtijeva u nasіnnі na toiarnі posіvi cŽetve zrno nіst q / haVihіd kondenzator-tsіynogo NasinnyaPloscha nasіn-nєvoї dіlya-APIS, haNasіnnі potrebna u cijelom području nasіn-nevih dіlyanok, c
                            %    c / ha
Oz. pšenica Podolyanka                 440                 2.1               1006                   40                                    60                          24               42.3                  92,4
Yachmіn Kozak                 440                2.2                1034                 41.3 60 24,8              41,7                   91,7
Kukurudza Harkіvsky 195 MB                 440                 0,3                      132                      95 60    57                 2.31                    0,7
Sonyashnyk Svitoch                440              0.04                      17.6                      45                      60                      27               0.65                  0.03

Tako je čin zahtijeva u nasіnnі samo laskati stvorio posіvu Oz. Pshenitsі razred Podolyanka skladaє 1006 c, područje je nasіnnєvoї dіlyanki za Yogo viroschuvannya kriv stanoviti 42,3 hektara

Zahtijevaju u nasіnnі sorti ječma Kozak skladaє tsentnіra 1034, područje je nasіnnєvoї dіlyanki za Yogo viroschuvannya kriv stanoviti 41,7 hektara.

Zahtijevaju u nasіnnі Kukurudza razred Harkіvsky 195 MB 132 c, područje je nasіnnєvoї dіlyanki za Yogo viroschuvannya kriv skladati 2yu31 hektara.

Zahtijevaju u nasіnnі Sonyashnyk razred Svitoch 17,6 centners, područje je nasіnnєvoї dіlyanki za Yogo viroschuvannya kriv skladati 0,65 hektara.

Tablica 6

6. Rozrahunki nayavnostі Nasinnya cijeli roba posіvіv područje, žitarica koje іnshih Gospodarstwa "uclіdne HNAU polje"

Kultura, sortaPloscha nasіnnєvogo posіvu, haUrozhaynіst zrna q / haVihіd kondensіynogo NasinnyaBruto zbіr Nasinnya od usієї ploschі nasіnnєvih dіlyanok (nayavnіst Nasinnya) q
                               %                                     c / ha
Oz. kukuruz         55           43         60        25.8    1419
Yachmіn           30         43,8           60       26.4      792
Kukurudza             -              -            -           -             -
Sonyashnyk             -              -            -           -             -

Nastavljajući osnovі rozrahunkіv potrebna u nasіnnі (Tablica 5) koji Yogo nayavnostі (Tablica 6) viznachaєmo ravnotežu Nasinnya sam Yogo vikoristannya daleko plana (tablica 7)

tablica 7

7.Balans i vikoristannya planirati u Nasinnya gospodarstvі (Doslіdne HNAU polje)

kultura

ocjena gіbrid

Zahtijeva u nasіnnі, c

Nayavnіst Nasinnya, c

Stanje Nasinnya (+ - gore je potrebno)

Planirajte vikoristannya nasynnya

Oz. kukuruz

Podolyanka

1034

1419

+385

Nasіnnєvі tsіlі

Yachmyn

Kozak

759

792

+33

Nasіnnєvі tsіlі

Kukurudza

_

_

_

_

Tovarnі tsіlі

Sonyashnyk

_

_

_

_

Tovarnі tsіlі

Dakle, kada je rang potrebі u nasіnnі jezeru. pshenitsі u obsyazі 1034 i, 1419 ja Gospodarstwa stekao Nasinnya, zalishki Nasinnya (385 n) može biti zaklasti u osiguranju, obmіnny Fondi Abo prodatsya i oderzhanі Costa vikoristati za gospodarskih zahtijevaju Abo zakupiti nebhidne Nasinnya.

Kada potrebі u nasіnnі ječam Kozak obsyazі 759ts, Gospodarstwa stekao 792 Nasinnya Q, zalishki (+ 33ts) može prodatsya abo zalishiti osiguravajućeg fonda.

Kukurudza i Sonyashnyk E vikoristovuєmo na tovarnі tsіlі.

4.4 Tehnologіya viroschuvannya, zbirannya da pіslyazbiralnoї obrobki Nasinnya

Poperedniki. Ozima pšenica, porіvnyano іnshimi žitarica, naybіlsh vimogliva da poperednikіv. Pogotovo zmenshuєtsya produktivnіst pshenitsі na viroschuvannі її pіslya pshenitsі chi іnshih žitarica. Bezzmіnne viroschuvannya se prodavati samo na zbіlshennya zabur'yanenostі posіvіv, posebno pristosovanimi da spіlnogo bur'yanami rasta.

Tsіnnіst poperednikіv viznachaєtsya ne tіlki fazi Zabur yanenostі, fіzichnim ja fіto sanіtarnim ornogo kosi sredini prizemlje i rіvnem vikoristannya njih vologi sam pozhivnih rechovin tla. Pogotovo vrijednosti tsі faktorizacija trud zbog posjedovanja visokoї polovoї skhozhostі, dobro rozvitku korenevoї sistemi ja visokoproduktivnogo asimіlyatsіynogo Shimadzu.

Naykraschy poperednik za ozimoї pshenitsі u zonі Lіsostepupri viroschuvannі za resursooschadnoyu tehnologієyu - bagatorіchnі bobovі trava. Smrad zbagachuyut početnicu dušik i visokoyakіsnoyu organіchnoyu masoyu od usjeva reshtok. H Roslin reshtkami u gruntі zalishaєtsya do 150 kg / ha dušika. Krіm kako bi ja pokraschuєtsya strukturirati pіdvischuєtsya bіologіchnі aktivnіst tlo, zmenshuєtsya Zabur yanenіst posіvіv ozimoї pshenitsі. Vіdmіnnim poperednikomє takozh ZIMSKI rіpak. Vіn Dobrodošli fіtosanіtar u žitaricama sіvozmіnah. Korenevі reshtki rіpaka zapobіgayut pereuschіlnennyu tlo, pokraschuyut Yogo strukturu koja zbagachuyut organіchnoyu rechovinoyu scho rіvnotsіnno Making 20 t / ha organіchnih dobro. Rozklad reshtok rіpaka u gruntі spriyaє dobro rozvitku molodih Roslyn pshenitsі. Vіn rano zvіlnyaє polje scho daє mozhlivіst zmenshiti Zabur yanenvst agrotehnіchnimi metode.

Odnorіchnі trava - graška vіko-vіvsyanі sumіshki scho vikoristovuyutsya za zelene stočne hrane, sіno, silažu, Ter vvazhayutsya Dobrodošli poperednikami. Tse zumovlyuєtsya radnіshim OD іnshih nasadi zvіlnennyam ja zmenshennya Zabur yanenostі, oskіlki Nasinnya izbušiti yanіv ne vstigaє postići. Ochistiti polje OD bušilica yanіv mozhna takozh poverhnevimi obrobіtkami tlo.

Prosapnі Kultura -  Kukurudza za zelene stočne hrane silaže ja takozh JE dobrodošlice poerednikami, ale їh tsіnnіst za resursooschadnih tehnologіy nevisoka. Virіshalne vrijednost na tsomu Imaš čistoću posіvіv doza organіchnih dobro, a naybіlshe - zvіlnennya silnica na obrobіtku masu.

Іz Žitarice Dobrodošli poperednikom Je heljda. Osvojio dobio rozvinenu Korenev sustav jak rozchinyaє u gruntі vazhkodostupnі oblika fosfora koji kalіyu i zbagachuє tla pozhivnimi rechovinami.

Obrobіtok tlo. Obrobіtok tlo PID ozima pšenica kriv Buti diferentsіyovany za kozhnoї gruntovoї Zoni, Gospodarstwa ja polіv sіvozmіni lopatara OD poperednikіv, koraci i prirode Zabur yanenostі tom ín. Glavni zavdannyam obrobіtku Je dostatnє osіdannya tlo koje zberezhennya vologi da sіvbi pshenitsі, polіpshennya režima zhivlennya, Borotba od bušilice yanami, zapobіgannya urazhennyu Roslyn hvorobami ja shkіdnikami, yakіsne zagortannya slamu reshtok Pozdravljam toscho.

Kada rozmіschennі ozimoї pshenitsі pіslya bagatorіchnih bilje, dva košnja, polje oryut plugovi za peredpluzhnikami SSMSC zbirayutsya (PN-4-35, PLN-5-35 koji ín.) ne pіznіshe, Jak za mіsyats da sіvbi. Tlo dobro osіdaє scho garantuє posjedovanje sporazumno skhodіv ja dobro vizhivannya ROSLYN vzimku. Peredpluzhniki vstanovlyuyut Glibin na 10-12 cm, a plug - 25-27 cm W-ore agregatuyut kіlchato shporovі Kotka (ZKKSH-6), pri ABO dostatnіy vologostі tla -. Vazhkі Boroni (BZTS-1.0). Pogotovo Je efektivnosti zastosuvannya u agregatі od pluga kombіnovanih znaryad scho uschіlnyuyut, podrіbnyuyut virіvnyuyut sam prerezao svіzhoviorany nije suho tlo. Tse takі rublja, Yak SPR-2,3-2,3 slavine. Zbirannya prosapnih usjevi(Kukurudza za zelene stočne hrane silaže i) vodljiva bezposeredno prije sіvboyu ozimoї pshenitsі, koji sat provesti bagatorazovogo obrobіtku tlo ne zalishaєtsya. Duzhe gliboky obrobіtok zanadto rozpushuє tlo i spriyaє vtratam vologi. Osim toga tu mozhlivy energooschadny varіant pіdgotovki prizemlje - poverhnevy obrobіtok. Zrazy w za zbirannyam Kukurudza, stanovnici podrіbniti roslinnі reshtki, Područje diskuyut dobre zagostrenimi disk drljače (BDT-BDT-3.0- 7.0).

Peredposіvny obrobіtok tlo. Peredposіvny obrobіtok prizemlje - jedna od nayvazhlivіshih lanok resursooschadnoї tehnologії. Od svoєchasnoї ja yakіsnoї peredposіvnoї pіdgotovki naslage tla Glibin zagortannya Nasinnya, druzhnіst ja rіvnomіrnіst pojavio skhodіv ozimoї pshenitsі, rіst, rozvitok ja produktivnіst Roslyn uglavnom zavdannyam obrobіtku prizemlju JE stvorennya strukturno-agregat skladišta posіvnogo loptu. U rezultatі složenom robіt yakіsno pіdgotovlene na sіvbi polja kriv majke dostatno uschіlneny PID posіvny klupko oko єmnoyu masoyu 1.1-1.3 g / cc. U posіvnomu drіbnogrudochkovomu sharі zemlju povinnі perevazhati gruntovі chastinki dіametrom 1-3 mm (uglavnom 1 do 1,5 mm).

Peredposіvny obrobіtok tlo i sіvba - TSE єdiny tehnologіchny proces. RPPOs mіzh im kriv Buti mіnіmalnim - ne bіlshe 0,5-1 Godin. Područje na tsomu ne isušuju vstigaє ja Nasinnya lyagaє u vology zemlju.

Neobhіdno dotrimuvatisya perekrittya (15-20 cm) mіzh sumіzhnimi prolaza motokultivator. Naykrasche za tsієї metilen vikoristovuvati gruntoobroblyuvalnі agregati RVC RVC-3,6-5,4-RVC-7,2- VIP 5.6 je ín. HRAM yakіst zabezpechuyut kombіnatori provіdnih єvropeyskih fіrm PID naslovi za nabijanje, Єvropak, Єvropak 6000 Termіnator da ín. Tsі znaryaddya stvoryuyut uschіlnenu pіdoshvu na jak potrіbno visіyati Nasinnya. Mi PID posіvnomu sharі vnaslіdok tsogo stvoryuєtsya dobro mozhlivіst za kapіlyarnogo pіdnyattya Bodi, scho zabezpechuє nadhodzhennya vologi na Nasinnya.

Pіdgotovka Nasinnya. Vazhlivoyu Minds Opsesija Visoko urozhaїv ozimoї pshenitsі Je vikoristannya za sіvbi visokoyakіsnogo Nasinnya. Vіdomo scho sіvba dobrom pіdgotovlenim visokoyakіsnim nasіnnyam zabezpechuє prirіst prinos od 15-20% i bіlshe.Zerno pіslya vršidba neobhіdno retelno ochischati ja sortuvati, stanovnici vіdіbrati fraktsії vipovnenogo da virіvnyanogo Nasinnya, jak vіdpovіdaє vimogam posіvnogo standardnu. Za posjedovanje sporazumno rіvnomіrnih skhodіv potrіbno visіvati Nasinnya od masoyu 1000 nasіnin ne manje od 40-50 g za sіvbi vikoristovuєtsya Nasinnya scho Got Laboratorija skhozhіst OD 100 do 87%.

Za pіdvischennya yakostі nasіnnєvogo materіalu zastosovuyut protruyuvannya hіmіchnimi droge kao jaka: Baitau Unіversal, Vіtavaks 200 Vіntsit da ín. Jedan od glavobolje rezervіv zbіlshennya virobnitstva zrna ozimoї pshenitsі Je vprovadzhennya visokoproduktivnih sortіv u spriyatlivih za njih prljavštinu - klіmatichnih misli. U Tsikh Minds vprovadzhennya novih іntensivnih sortіv zbіlshuє urozhaynіst po 25-40%. Doprinos ocjena od dosyagnutіy za ostannі 25-30 rokіv rіven urozhaynostі ozimoї pshenitsі u kraїnah Zahіdnoї Єvropi postaje 60%.

Metoda sіvbi. Sjeme pšenice metode za visіvayut mіzhryaddyam15 cm žitarica sіvalkami NW-3,6 tipa.

Glibin sіvbi. Glibin zagortannya Nasinnya - jedan od glavnih pokaznikіv yakostі sіvbi ozimoї pshenitsі. Osvojio znamenkasti mіroyu viznachaє budova maybutnogo parostku sam tipa ROSLYN. Glibin sіvbi obґruntovuєtsya bіologієyu Roslyn ja koncerna depozita bagatoh faktorіv. Nayvazhlivіshі od njih - vologіst tlo, Yogo mehanіchny skladište klіmatichnі umovi bіologіchnі osoblivostі razredu, yakіst Nasinnya. Od Glibin zagortannya Nasinnya depoziti polova skhozhіst, svoєchasnіst ja druzhnіst skhodіv, Lokacija zalyagannya vuzla kuschіnnya, zimostіykіst Roslyn, stіykіst їh na vilyagannya, rіst, rozvitok ja produktivnіst ozimoї pshenitsі.

Norma visіvu. Za normalan rozvitku rasta I Roslyn potrіbna vіdpovіdna Ploscha zhivlennya na yakіy smrad će pokušati machi dostatno pozhivnih rechovin sam VOD za stvorennya neobhіdnoї vegetativnoї Masi sam formuvannya žita. Žetva kada zrіdzhenomu zmenshuєtsya jak, tako da sam za zgušnjavanje steblostoї.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Izbor tečaja u ukrajinskomIzbor tečaja u ukrajinskom
Robot Kursova tehnologіya viroschuvannya Sonyashnyk u Minds lіsostepovoї ZoniRobot Kursova tehnologіya viroschuvannya Sonyashnyk u Minds lіsostepovoї Zoni
Nasіnevy kontrolirati KursovaNasіnevy kontrolirati Kursova
Robot Kursova tehnologіya viroschuvannya Sonyashnyk u Minds lіsostepovoї ZoniRobot Kursova tehnologіya viroschuvannya Sonyashnyk u Minds lіsostepovoї Zoni
Nasіnevy kontrolirati KursovaNasіnevy kontrolirati Kursova
Rіpak yaryRіpak yary
Izbor tečaja u ukrajinskomIzbor tečaja u ukrajinskom
Rіpak OsimoRіpak Osimo
» » Izbor tečaja u ukrajinskom

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea