Dva su psi naučili da komuniciraju jedni s drugima na skype

Dva prijatelja iz Velike Britanije i SAD-a uveo svoje ljubimce kroz računalni program koji pruža video komunikaciju preko Interneta.

Dugodlaka Fox terijer s Washington State bavi drugom psu koji živi u Engleskoj.

Dva virtualni prijatelji, koji žive na različitim kontinentima, odlučio je predstaviti svoj dugo kose Fox terijer pas, uspostaviti vezu s internetom.

- Mi se stalno drži u kontaktu s prijateljem iz Velike Britanije i priopćiti samo na Skype, - zajednički psa ljubavnica Geytor nadimak. - A susreli smo zahvaljujući našim prijateljima.

Prema djevojka, prije nekoliko godina, vidjela na smiješan video na YouTubeu: pas po imenu Basil zavijao u ritmu pjesme Justin Bieber i Amy Winehouse.

Vlasnici pasa ironično primijetio da njihovi ljubimci su vjerojatno da će doći u žestoke svađe i ne želi završiti "razgovor",

- Bio sam vrlo iznenađen, jer je moj ljubimac isti talenat! - zajednička Internet korisnik pod imenom Maghamcdowll. - Tada sam odlučio da se obratite vlasniku popularnog Fox terijer mrežu i postao bliski kontakt s njim.

Nakon razgovora, mladi su odlučili uvesti ljubimce na internetu i organizirani konferencijske pozive putem Skypea. Sobedniki su bili zapanjeni kada svoje pse "Našli smo zajednički jezik",

Vlasnici pasa ironično primijetio da njihovi ljubimci su vjerojatno da će doći u žestoke svađe i ne želi završiti "razgovor",

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Cassie, sedam godina border koli a, najbogatiji pas u Velikoj BritanijiCassie, sedam godina border koli a, najbogatiji pas u Velikoj Britaniji
Jack Russell terijer po imenu Jesse zna kako napraviti čaj i kuhati večeruJack Russell terijer po imenu Jesse zna kako napraviti čaj i kuhati večeru
Japanski pas napravio dan zabaveJapanski pas napravio dan zabave
Jorkširski terijer po imenu Lucy - najmanji radni pas na svijetuJorkširski terijer po imenu Lucy - najmanji radni pas na svijetu
Pasji maskenbal u prilog beskućnika i napuštenih pasaPasji maskenbal u prilog beskućnika i napuštenih pasa
Penjati drvećem div zmija korisnik panika InternetPenjati drvećem div zmija korisnik panika Internet
Bearding - novi internet pomamaBearding - novi internet pomama
Psi američke predsjednikePsi američke predsjednike
Vlasnici mačaka su sramežljivi samotnjak, kažu znanstveniciVlasnici mačaka su sramežljivi samotnjak, kažu znanstvenici
Stvorio poseban zahtjev za ljubav pasaStvorio poseban zahtjev za ljubav pasa
» » Dva su psi naučili da komuniciraju jedni s drugima na skype

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea