Autoportretist s grbavi kit

Video: grbavi kit iskače iz vode

Kada 24-godišnji Australac je ronjenje u Tonga (zemlje Oceanije), njegov autoportretist hit grbavac kitovi, javlja Daily Mail.

Video: grbavac kit skoro okrenuo brod u SAD-u

Australski Hoće Rosner putuje pod jedrima preko Tihog oceana. Ovaj tjedan je posjetio Tonga, gdje se sprijateljio sa skupinom nevjerojatno prijateljski grbavac kitovi, koji su voljeli da se fotografira.

Prema Rosner, 6 sati, on je otplovio sa šest kitova. Među njima je bila majka s djetetom, koji je držao kretanje putnika.

"I još jedan kit stvarno htio igrati, on me podsjetio na psa. Plesao je i poprskao me vodom. A onda me pogledao i podigao me na repu"- rekao Rosner.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ženski sivi kitovi barbarin priznat rekord za migraciju na daljinuŽenski sivi kitovi barbarin priznat rekord za migraciju na daljinu
Grbavac kit sudario s brodom, gotovo ju je kucatiGrbavac kit sudario s brodom, gotovo ju je kucati
Znanstvenici su otkrili zašto su kitovi skaču iz vodeZnanstvenici su otkrili zašto su kitovi skaču iz vode
U Australiji puhao bolesnu kitaU Australiji puhao bolesnu kita
Grbavi kitovi plivaju tisuće kilometara samo u ravnoj linijiGrbavi kitovi plivaju tisuće kilometara samo u ravnoj liniji
Ekstremni pomogao spasiti Kina je ušla u plićakEkstremni pomogao spasiti Kina je ušla u plićak
Franz Josef Land posjetilo je grbavac kitovi za prvi putFranz Josef Land posjetilo je grbavac kitovi za prvi put
Ženski grbavac kit je prevladati četvrtinu svijetaŽenski grbavac kit je prevladati četvrtinu svijeta
Moguće je uzeti sliku albino grbavac kitMoguće je uzeti sliku albino grbavac kit
Lopatozuby najrjeđi kit pronađen u blizini obale Novog ZelandaLopatozuby najrjeđi kit pronađen u blizini obale Novog Zelanda
» » Autoportretist s grbavi kit

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea