Malo pitomiji i njegova velika mačka
Ovaj trogodišnji dječak je član najmlađe generacije australskih cirkuskih tamers i lavova i tigrova. Njegov najbolji prijatelj - afrički lav mladunče zove Tsimbi da je jednom pušten u arenu najveći cirkus zemlje.
„Stardust” - je najveći australski cirkus, gdje je uporaba životinja je pod stalnim nadzorom.
Ovaj cirkus putuje diljem zemlje - od sitnih sela do obalnih naselja. Cirkus nose puno životinja, uključujući lavova, majmuna, konja i ponija. Predstavnici Circus inzistirati na tome da se koriste samo najviše humane metode treninga životinja.
„Mi trenirati svoje životinje od strane” mrkve „a oni su članovi naše velike obitelji,” - rekao je cirkus stranica. Kao što se može vidjeti na ovim fotografijama, mladim životinjama također su poput djece.
Video: Šok. Anaconda i dječak. Malo mustafa veliki pitoni
Tsimbi doručak i igranje sa svojim mladim trenerima. Oni obučeni zajedno, a na kraju dugog dana na poslu i opustiti zajedno.
No, koliko dugo će to i dalje postoji, ne zna se, jer u Australiji svaki dan raste protivljenje cirkusa.
Video: Najmanji mačka na svijetu
Na primjer, nedavno 30 aktivisti zagovaraju za prava životinja su došli u cirkus u Dingley Village, Victoria. A ukupan broj takvih grupa raste svaki dan. Pravila koja se odnose cirkuse variraju od države do države, većina tih vlasnika bi trebalo biti dopušteno da imaju kućne ljubimce.
Međutim, na tribini u klubu za prava životinja u Australiji, kaže da je u „Stardust” cirkus životinja su vrlo dobri.
Sve su životinje hranjene i zalijevati, a njihovi kavezi su uvijek čisti i vrlo prostrana.
No, malo Braxton još nije zabrinut. Sve što on želi - je slijediti stope svojih roditelja. „Kad odrastem, mislim da ću trenirati koze, kao što je moj tata,” - kaže on. Iako je njegov otac trenirati većina životinja u cirkusu, „Stardust”. I njegova majka govori s ponija i trapeza.
Wonderful prijateljstvo djece i cheetah
Boris polarni medvjed na recepciji veterinarskog zubara
Honolulu metak cirkus slon
Zahod Američki cirkus sudario s odbjeglim tigrom
Lavovi su se bojali nacrtane oči
Pobjegla iz cirkuskog slona napravio promiješati u indijskom gradu
Španjolska policija poslijepodne Chasing pobjegao iz cirkusa vodenkonja
U Australiji, klokan napao čovjeka
Izdanje iz zarobljeništva cirkuskih slonova Ani
The Tiger pruge su ne samo na krzno
Igranje s psom medvjed bio je zvijezda YouTubea
Najveća mačka na zemlji Ligar