Došli smo guske - stegnut ...

Zapamtite vrtić računajući pod kojima je lako za masažu?
Šine, tračnice. Pragovi, željeznički pragovi. Zakašnjeli vlak vozi. Od zadnjeg auta prolijevanje žita. Čak pilića - jeli. Čak guske - stegnut. Došao slona. Položen slon. Otišao sam malo slona. došao sam do direktora zoološkog vrta. Stavio sam stol, stolac, pisaći stroj i sjeo da napiše pismo. Pošaljite svoju ženu i kćer, ding-točka, točka-ding, strane čarape, ding-točka, točka-ding, je kćer da ih nose, ding-točka, točka-ding i otac zahvaliti, ding-točka, točka-ding. Zgužvao pismo, onda izgladiti, zgužvao pismo, onda izgladiti, stavio sam veliki pečat i mali potpis. zapečaćena sam pismo u omotnici. Sam pao u spremnik. U pismu je otišao, otišao, otišao, otišao, otišao na slovo-ode i dobio ga.
Pa, sjećaš se. Ovdje gusonok iz ovog Counting:

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
15 Godina potresa u 60 sekundi15 Godina potresa u 60 sekundi
Klasifikacija pasmina i boja mačakaKlasifikacija pasmina i boja mačaka
DolomitiDolomiti
Mačići boje točke (s plavim očima)Mačići boje točke (s plavim očima)
Jaguar, majmun i tigar iz Novosibirsk Zoo napustio kuću u potrazi za drugom poluvremenuJaguar, majmun i tigar iz Novosibirsk Zoo napustio kuću u potrazi za drugom poluvremenu
Sove papiga (Kakapo)Sove papiga (Kakapo)
Schwarzenegger je video njegovog bijega od slonaSchwarzenegger je video njegovog bijega od slona
Šetnji ulicama Ufa pobjegao deveŠetnji ulicama Ufa pobjegao deve
Novinar Vladivostoka sastao s medvjedNovinar Vladivostoka sastao s medvjed
Svinja otok plaža velika Majora-točka (velika glavna točka) na BahamimaSvinja otok plaža velika Majora-točka (velika glavna točka) na Bahamima
» » Došli smo guske - stegnut ...

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea