Iako oči na, zub svrbeža

Video: basna "Fox i grožđe"

Rezerva Sevenoaks barska ptica, u Kentu (Velika Britanija) prirodoslovac fotograf uspio je snimiti neobičnu snimku gnjurca uloviti veliku štuku.

Video: Krilova basna Fox i grožđe. Bajke za djecu za čitanje teti Mariji

Iako oči na, zub svrbeža

Pike je bio toliko velik da je postalo jasno: ne nadjačati kormorani. Međutim, pohlepa preuzela um, a jež je ušao u neravnopravan borbi s plijenom!

Video: oko vidi, a zub nije imot Ili Côte kora bijesno dove

Naravno, sve lov ugrabiti komad više, ali što će se dogoditi ako će to biti komad &ldquo-priuštiti&rdquo-?! To je ono što se dogodilo s vranca, koji očito nisu izračunati njihovu snagu. Pike je uhvaćen, ali ga ne mogu jesti ...

Iako oči na, zub svrbeža

68-godišnji fotograf Fred O&ć-Hare mogućnosti to hvatanje nejednak boj shag sa 1,5 kilograma štuke u jednom od rezervi Kent (Engleska).

"Dolazim ovdje često i fotografirati ptice. Ovaj put sam htjela uzeti sliku Bitterna, ali sam nacrtao senzaciju vode u jezeru, a onda sam vidio vranca s ogromnim ribom u kljunu. Odmah vrednovanja dimenzije ptica i štuka, pitao sam se kako sam kormoran planira jesti?!&rdquo-, - kaže Fred O&ć-Hara.

Iako oči na, zub svrbeža

Kao rezultat toga, precijenili svoje snage kormoran borilo s štuke nekoliko minuta. To je bio trenutak kada je ptica je progutala riba za gotovo polovicu, ali štuka očito ne želi biti pojeden!

Trebalo je još nekoliko minuta, a jež je očito iscrpljen. Ogroman štuka uzeti trenutak i izvukao iz ptičje kljun! Gnjurca ostao bez večere, a štuka povratio slobodu!

Iako oči na, zub svrbeža

Video: Svakodnevni ruski svaki dan

Neke vrste kormorana može zaroniti do dubine od 45 metara u potrazi za ribom! Iz onoga dubina je uhvaćen ova štuka je nepoznat, ali to očito nije &ldquo na zubima&rdquo- kormorani ga uhvatiti ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fotograf snima let krokodilaFotograf snima let krokodila
Fotograf-animalist Manuela kulpaFotograf-animalist Manuela kulpa
Pas-fotograf snima kada se nešto od velike važnosti za njuPas-fotograf snima kada se nešto od velike važnosti za nju
Poslano odozgo ...Poslano odozgo ...
U šumama Južne Amerike, uhvaćen u div anakondaU šumama Južne Amerike, uhvaćen u div anakonda
2,5 Metara zmija proguta cijelu mladu antilopu2,5 Metara zmija proguta cijelu mladu antilopu
Medvjed Ribolov u Kronotsky Nature ReserveMedvjed Ribolov u Kronotsky Nature Reserve
Krokodil je pokušao jesti slona: gmaz uhvatio životinju po prtljažniku i pokušao odvući ribnjakKrokodil je pokušao jesti slona: gmaz uhvatio životinju po prtljažniku i pokušao odvući ribnjak
Fotograf pao u Amazonu da se slika 8 metara anakondaFotograf pao u Amazonu da se slika 8 metara anakonda
Naočalama ili naočalama kormoran - ono što znamo o ptici?Naočalama ili naočalama kormoran - ono što znamo o ptici?
» » Iako oči na, zub svrbeža

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea