Na nesretnog turista, opustite se uz vodu, napali guske

Nesretni turističko skoro otišao na drugi svijet, kada je u napadu radoznalosti, došao preblizu par ljutih gusaka, dobiti ribnjak u južnoj Kini.

Video: More Rekreacija i opasnosti oko Vas.Rest od mora i opasnosti oko nas

Zapanjen Lu Chen bojao se utopio kad ga je zli guske napali zato što je ušao u vodu nekoliko metara od gnijezda. Stiskala u lijevoj ruci mobilni telefon, čovjek bespomoćno bore u vodu, pokušavajući ostaviti ptice u kineskoj provinciji Guizhou.

Iscrpljeni topline Chen odlučio ući u vodu da se ohladi malo. U ovom trenutku, a napad dogodio. Fotografije snimljene od strane fotografa koji stoji na obali rijeke, možete vidjeti kako je ptica ugrize čovjekovu desnu nogu, a on se bori da zadrži glavu iznad vode.

"Nisam shvaćao što se događa. Ogroman ptice prosiktao, a nakon trenutka kada su u napadu bijesa, napao me. Pokušao sam ih otjerati, ali je neprestano napadaju. Uspjeli su me srušiti s nogu u rijeci, i siguran sam da su me pokušali utopiti. Ja jednostavno ne mogu ih otjerati. Oni kljucale nogama i rukama, od kojih su svi mogli doći do svojim kljunovima. Oni su velike, snažne ptice, a to boli. Stvarno sam počela paničariti"- rekao je čovjek u intervjuu online izdanju britanski Mail Online.

Mještani, obilje smijeha uz bespomoćnog turista, pomogao mu je uspon iz bazena na plažu.

Jedan očevidac je rekao: "Oni ne dopuštaju nikome da ide u rijeku nedaleko od mjesta gdje su temelji. Oni su vrlo ljubomorno čuvaju svoj teritorij i ne dopusti nikome do mjesta gdje se njeguje svoje piliće i hranu. Svatko tko živi ovdje znaju da je bolje da ih ne pristup. Mi nikada neće dopustiti da naša djeca igraju tamo",

Čovjek je bio mišljenja da bi bilo ispravno da se stavi znak koji će upozoriti na opasnosti od turista. Ipak, priznao je da mještani ne žuri sa svojim instalacije, jer ne želim da se lišiti užitka gledati voli smiješnih situacija.

Video: Geometrija dinja studirao u okrugu Temryuk

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
U Kini, gladan Panda napali svinjacU Kini, gladan Panda napali svinjac
Lind pasmine gusakaLind pasmine gusaka
Leopard skinut čovjek jedan šape udaracLeopard skinut čovjek jedan šape udarac
Guske pasmina kovrčavaGuske pasmina kovrčava
Arzamas guske pasmineArzamas guske pasmine
Vladimirskie guskeVladimirskie guske
U Australiji, agresivni morski lavovi napali surferU Australiji, agresivni morski lavovi napali surfer
Vode za guskeVode za guske
Kovrčava vrpce ili guskeKovrčava vrpce ili guske
Kako razlikovati gusku od guske?Kako razlikovati gusku od guske?
» » Na nesretnog turista, opustite se uz vodu, napali guske

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea