U Detroitu je piletina trčanje

Video: Gospodar selu - 2015. Chicken Run :). obitelj Šveđanin

U Detroitu ODRŽAN Chicken RunU Detroitu, prvi grad u povijesti piletina trčanje, javlja The Detroit News. Događaj, koji je prisustvovalo 17 ptica, imala je za cilj privući pozornost vlasti na probleme poljoprivrede.

Vlasnici sudjeluje ptica utrke neposredno prije početka morala potpisati poseban dokument, u kojem se navodi: "Shvaćam da je Chicken Run - ovo je vrlo intenzivna sportska natjecanja, te potvrđuju da sam u prikladnom fizičkom obliku događaja",

Gledati piletina trčanje došli oko 200 ljudi. Obožavatelji su napravili plakate i zastave podržavaju jednu ili drugu kokoš. Osim utrke u programu manifestacije također znači live nastup domaćih glazbenika.

Utrka je održana na standardnom atletici krug - sudionici natjecanje morali pokriti udaljenost što je brže moguće. Cilj organizatora je posebno hrane za perad.

Pobjednik kvalifikacijske utrke bio je pile po imenu Honey roštilj, ali nije uspio graditi na uspjeh u posljednjoj utrci. Ja sam se slavi pobjedu od piletine po imenu Athena, koji su doživjeli udaljenost oko tri minute.

Vlasnik Ateni Paul Trombley je rekao da će dati nagradu za budističkog centra u Detroitu.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Završetak utrke sezone na psećim zapregamaZavršetak utrke sezone na psećim zapregama
U Njemačkoj je kokoš položio najveći jaje na svijetuU Njemačkoj je kokoš položio najveći jaje na svijetu
Japanski pas napravio dan zabaveJapanski pas napravio dan zabave
5 Čudne i neobične natjecanja i sportske događaje5 Čudne i neobične natjecanja i sportske događaje
Šest dana maraton preko Sahara pijeskaŠest dana maraton preko Sahara pijeska
13-Funta šaran pao na glavu američkih kajakaša13-Funta šaran pao na glavu američkih kajakaša
Slika američka piletina je stavljen na aukcijiSlika američka piletina je stavljen na aukciji
U Španjolskoj, bik ubio muškarca za vrijeme utrkeU Španjolskoj, bik ubio muškarca za vrijeme utrke
Perad - piletinaPerad - piletina
U američkom zoološkom vrtu održao kornjača utrkuU američkom zoološkom vrtu održao kornjača utrku
» » U Detroitu je piletina trčanje

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea