Golubovi držači

Golubovi čaše fotografiju

Držači su hvataljke ukrasni golubovi. Oni su vrlo lijepe izgledom, a njihov vrtoglavi let očaravajuća. Danas, uz popularnost golubovima malo izblijedio, držači i dalje su pernatih kućnih ljubimaca u mnogim obiteljima. Tumblers nebo ustati čudne stvari, oni su piloti najviše razine. Ovi golubovi ispuštaju mrtve petlje, padne poput kamena, salto, stajati na stražnjim nogama. Thurman - to je san ljubitelj.

Njegovo ime korotkoklyuvye držači dobila u kratkom elegantan kljun. Budući da su bili uzgajani od strane čovjeka, oni ne mogu preživjeti u divljini. Korotkoklyuvye držači su srednje veličine, postavlja im smiješno malo lice, koji svojim oblikom podsjeća na faceted dijamant. Oni imaju veliku visoko čelo, koji se strmo kljun, malom elegantnom kljun i velike, malo tužne oči. Ako govorimo o perje, to je najraznovrsniji. Držači su čupav i beskhohlye, te s čupavim šape i umjereno perjem, šarene i monokromatski. Oni imaju posebnu ljepotu pojasa čaše. Svaki pero njihov rep završava s bijelom prugom, pa na nebu, šireći rep, oni su vrlo vidljivi izdaleka. Ruski ljubitelji smo ponosni na njih nije slučajno, držači - to je njihov najveći uspjeh.
Muški i ženski čaše uzeti ravnopravno sudjelovati u hranjenje pilića. Oni se hrane golubove posebna mlijeka, koji se proizvodi u odraslih čaše i podrignuo njihov hranjenja razdoblje. Kao Golubenkov rast njegova mama i tata se dodaju mlijeko za malo hrane, pa je postepeno seli u normalan obrok. Držači pasmina je vrlo teško, jer njihov ponos, kratki kljun, sprečava ih da prežive. Činjenica da je cura ne može dobiti svoj mali kljun feed. A kako bi se osiguralo da je djevojka ubijena pomoću drugih golubova kako bi pomogli dovesti do piliće. Postoji još jedna mogućnost, možete zamijeniti jaje sušilica rublja jaje konvencionalne goluba sam dugo kljun, onda oba pilići će ostati živ. Oni koji su još uvijek usuđuju biljka korotkoklyuvyh čaše, treba biti iznimno oprezan, jer i najmanja greška može koštati života od malih stvorenja. Neispravan sadržaj također dovodi do uništenja ptica. Golubovi, iscrpljeni prebiva u kavezima, a usko vezane parenje izgubiti imunitet, postao mlitav i slab, i brzo prirodno umrijeti.

uzgojna čaše

Težina uzgoja domaće korotkoklyuvyh turmanovzaklyuchaetsya da osim problema povezanih s ptica gnjezdarica korotkoklyuvoy općenito dodan u problemima umjetno stvorenih Pogrešku ljubitelj.

Video: Golub Bjelorusija proizlaze nova vrsta golubova "Bjeloruski Turman pojas"

Mnoge pasmine naše čaše, uništena uzgajivača za dugo vremena bili pušteni iz roditeljske dužnosti, njihov uzgoj i tov pilića drugih golubova - ispreplitan. Ova praksa omogućava uzgoj jedne sezone kako bi dobili piliće u dva-tri puta više od normalnog, prirodnog razmnožavanja. Visoka cijena čašu dovelo do činjenice da je potraga za profit golubova nemilosrdno iskorištavaju. Većina patio od takvih uzgojnih golubova. Brzo su se povuku, noseći neispravna jaja su često neplodni ili potpuno prestali da nose i često je umro. Kao rezultat ovog barbarskog „tržištu” uzgoja potomstvo dobiva slaba, ne-održiv.

Nepravilno održavanje i loša skrb također je dovelo do smrti turmaninogo plemena. Golubovi, izmučena zarobljenik stanište usko povezane parenja, gube imunitet na bolesti, postaju slabi i mlohav, smanjiti životni vijek. U tom stanju, golubovi više ne prati čistoću perja, bez gnijezdo, oni izgledaju ravnodušan. Kad već desetljećima iz generacije u generaciju, oni ne samo da ne dopuštaju perje, ali jednostavno prebaciti iz svojih jaja, ne dopuštajući ni nasad, roditeljske instinkte otupjela. I kada danas ljubitelj pokušava dati Thurman sebe da bi se piliće, roditeljski napor, u pravilu, dovoljno za najviše 7-10 dana, a zatim golubove više nije zainteresirana za njegovu potomstvu, i tražiti novo mjesto za gnijezdo.

Počinju uzgajati čaše i ne znajući o ovom ozbiljnom škripcu, bio sam zapanjen svojim ponašanjem. Iskusni ljubitelji predložio da razrijeđene čašu nemoguć bez posebno odabranih-kormilok golubova. Detalji nisam bio obaviješten, ali činilo mi se jednostavan pomak pilića iz jednog gnijezda u drugu. Planirao sam da mrežasta držači i položi jaja u isto vrijeme i istovremeno donio piliće, ja pomaknuo se od čepića za mrežaste i pilići kormilok eliminiran. Thurman oslobođen pilića i ponovno počeo pripremati za gniježđenje - polaganja jaja. Istovremeno, bio sam priprema za sljedeći par kormilok prihvaćanja pilića čašu. Često se događalo da ispreplitan povuče svoje piliće na dva dana prije, a nije prihvatio Latecomers Thurman, jer su manji i „Molochkov” hranjenje razdoblje je ograničeno na određenu trajanja. No, čak i tada, kada je izlaz pilića u čašu i kormilok poklopilo, nije uvijek u mogućnosti da se povuče sigurno Thurman. U prijelazu iz timusa mlijeka za žito su usporen rast pilića, oni su odbili jesti i umro. Osim toga, nisu svi inbred golubovi su u stanju dojiti tuđe piliće i posebno korotkoklyuvyh. S vremenom sam razvio metodu selekcije kormilok parova i naučili ih koristiti racionalno.

Tipično odabran kormilok dlinnoklyuvyh i sredneklyuvyh (pol) kljun Cesar golubovi stijene.

Uzgajivača često raspravljati o kojoj pasmini je najprikladniji za ulogu kormilok. Najviše vole Moskva redovnika. Ovi golubovi su obdareni talentom za uzgoj korotkoklyuvogo mladi, strpljiv, brižan, ustrajnost u gnijezdu. O kako je naznačeno i Hamburg. No, čak i među asova nalaze hranjenja „šeprtlja”. Ponekad kao ispreplitan Peck na smrt posađeno pilića. Dakle, prije nego što povjeriti vrijedne hranjenje nestlings mrežasta, morate ih provjeriti, da bi se piliće davanje prosječne kvalitete čaše.

Golubovi, koje koristim u svom kućanstvu kao kormilok ne pripadaju pojedine pasmine. Mužjaci pokupiti s gustom, srednje dužine kljuna, imajući u vidu da će morati hraniti piliće Smolenska rooks, čiji je kljun je vrlo gusta i širok. Dove intenzivno hranjenih pilića prvih dvadeset dana, njihov glavni zadatak i dobro hranjeni u prvim danima nakon izlijeganja. Imajući to na umu, golub-kormilok treba odabrati s kljunom srednje dužine, može biti tanji od goluba. Ali to nije jamstvo uspjeha. Kormilok izbor - nije lako. Potrebno je vrijeme da se identificiraju muškaraca i žena ih može kombinirati u parovima. ne treba ostaviti u gnijezdima vlastitih pilića, često nakon što više nisu dobri ili sestra sušilica rublja ili čak ih napustiti. Jednako je važna dob kormilok. U pravilu, dobro hranjeni mlade parove i za postizanje golubovi sedam-osam godina to je njihova kvaliteta je izgubljen. Marljiv kormilok par može, ako je potrebno i tri pilića rasti, ali će biti bolje ako treći utor polažu u tjedan dana nakon izlijeganja.

S iskustvom u radu s mrežasta, došao sam do zaključka da je potrebno lagano podešavanje vremena parenja. Promjene su bile ograničene na činjenicu da je uparivanje kormilok sam proveo tri dana kasnije parenje čaše. Iskustvo je pokazalo da se najbolji rezultati u uzgoj i očuvanje mladih životinja dobiti ako se gnijezde na jesen mrežasta piliće koji se počeo hraniti svoje roditelje. Štoviše, idealno vrijeme pomicanja - kada su pilići dosegnuti čašu tri i pet dana stari, a gnijezdo kormilok samo pješice.

Možete postaviti pilić i dva dana prije uzgoja u kormilok - timusu mliječ pilići će se osigurati. Polaganje jaja kormilok time uklanja i pilići sušilica rublja, udaranje jack posvojitelji su prošli prvu fazu hranjenja, jednostavan za naučiti, a također će primiti timusa mlijeko za duže vrijeme od normalnog prebacivanja „na dan”. Ova tehnologija osigurava uspjeh uzgoja pilića, a opet, ako iz nekog razloga ispreplitan preuranjeno zaustaviti hranjenje pilića traži ljudsku pomoć. Da bi se pravovremeno, potrebno je stalno, svaki dan, kontrolirati živote pilića. Ako je potrebno, hraniti ih iz pipete krupice kaša, i odrasle - namočene žitarice. Hrana ne treba dovršiti usjeva, ali malo, da dođe do svojih osjetila mrežasta bi ih nosa. Ne zaboravite mineralnih dodataka. Uz natopljenog zrna daju dobru malo ispranu i kalciniranog riječni pijesak, usitnjenih ljuske jaja, prethodno tretirane topline na 100 stupnjeva Celzijusa, a poltabletki glyukanata kalcija dnevno. Međutim, potreba povojima javlja rijetko. Posebna pažnja je najpotrebnije, kada pilići počinju da se hrane. U ovom trenutku, kada ispreplitan prestati ih hraniti, trebate kako bi bili sigurni da su mladi golubovi nisu imali poteškoća u pronalaženju hrane i vode. Tek nakon što je golub će biti sposobna za samostalan život, oni mogu biti transplantirana u kavez za mlade. Zasebnom kućištu potrebni mladi na piliće tijekom prvih tjedana samostalnog života imao dovoljnu udobnost. Općenito, odrasla kavez za ptice golubovi spriječiti nezrele cure, tiho kljucaju hranu, kupanje, opustite se na skrbnike i sl

Kavez za ptice za mlade - sezonski struktura. Ne nužno izgraditi velike. Moguće je zaštititi dio cjelokupnog ograde. Važno je da su tu bili pilići zaštićena od vjetra, mogla sakriti od kiše pod baldahinom. Kavez za ptice je potrebno osigurati sunčanih i sjenovitih mjesta koja golub može koristiti po potrebi. Čistoća bi trebao biti idealan prilog na neiskustvo mladih golubova ne kljucale prljavštine. Kada mladi ljudi naviknuti da jede hranilica, vjerojatnost da su u zajedničkom kućištu, oni će tražiti hranu u prljavim kutovima, kljucaju smeća i drugih kapi značajno. Izlaz za letove u zatvorenom prostoru nije potreban. Provjera rast kao mladi pilići dobili jači s mjerama može se pretvoriti u zajedničkom kućištu. Mjere opreza treba biti kao što slijedi: potrebno je gledati tako da se pilić nije pojavio progonjene drugih golubova izvan hodanje, našao sam hranilice i waterers, smirila, navikli. Pilići moraju biti sigurni da je to samo ovdje da nađe branitelja, hranu. U kratkom osjećaju kao kod kuće. Tek nakon to dogodi, pile može se dopustiti da se šetati na krovu izvan parku vozača. Pazeći da je pilić svladati i lako pronaći ulaz u ograđeni prostor, može biti pažljivo ga panika na letu s golubovima koji ne lete visoko i dugo. Dva ili tri dana za ove šetnje dovoljno vremena. Obično nakon takve lekcije, problemi s orijentacijom na terenu u mladim ostataka. To ne bi trebao biti u ovoj tehnici učiti istovremeno dva ili više pilića. Da je jedan od njih na prvom letu za miješanje svoj krov sa strancem u četiri slučaja od pet slijedi svoje neiskusne drugova. Ako se to dogodi, onda je vrlo teško izliječiti golubove lete na tuđe krov. Također se ne preporučuje da napuste golubove, uključujući i hodanje svoje mlade, nemojte pretjecati pilić bez nadzora ljubitelj. Enemies golubovi - vrane i mačke, kao i obično, usko gledajući potencijalni plijen. Oni su vrlo dobro osjećaju nesigurno golubića. Nakon što ste popustiti oprez, a tu će biti tragedija.

Video: Naše Golubovi Thurman! Zaustavite trenutak radosti!

Da, postoje poteškoće, oni su zapravo više pretjecanja mlad, što sam opisao, ali ne očajavajte. Radost koja donosi estetski let užitak, nerazmjerno razočaranja, koje su neizbježne u gonnom sadržaja golubova. I pokušati biti pažljiv i oprezan u obavljanju pretjecanje pravila. To je sramota za ostvarenje ovdje rekavši da „nema budale golubova i golub - puno.”

Više njegu i održavanje nego oprezni slijediti pravila golubevodstva ljubitelj, znanstvene savjete, iskustva, to je vjerojatnije uspjeh i prosperitet golubova u svojoj uzgajivačnici, više će dobiti zadovoljstvo iz svojih ptica.

Rezultati posljednjih godina mog rada s čaše su pokazali da u njihovom uzgoju može biti učinjeno bez kormilok ili barem smanjiti njihov broj, te značajno. Jedna pozitivna strana ovog smanjenja, odmah ćete vidjeti. Kada farma postaje trideset glave manji, čistoća u vrtić nakon žetve traje duže.

Smjesa čestica minerala i hrane i drugih hranjenje sprema mjesečno oko pedeset kilograma. Ovo rješenje ne samo novčane probleme, ali i olakšanjem gredice. Uostalom, proizvodnja mineralnih dodataka morati potrošiti puno vremena. Povuci na sebe vreće žita, posebno u potkrovlju, zanimanje je i nije ugodno. Drugi efekt je oslobađanje od životnog prostora. Ponekad, zbog blizine da se dodatno smanjiti u pravom turmaninoe plemena.

U proljeće i ljeto, kada je golub pojavljuje potomstvo, pomoćni gužve velikog broja stanovnika golubinjak može donijeti veliku štetu. No, najveća korist od ovog smanjenja, ako ne i čudno, s obzirom na one za koje ti kormilok zadržao. „Ali tko će sestra izleći Thurman, osim kormilok?” - pitate. A tko ne vjeruje da su držači su u stanju to učiniti. To se odmah postići. Nije jednostavan i brz način, što bi trebalo dovesti do obnove normalno, obvezao prema prirodi, životni ciklus golubova, koji se sastoji od faze: razvoj embrija u jajetu, rasplodnih iz ljuske, hranjenja roditelja, raste, parenje, jaje-polaganje. Možete lako vidjeti da je ovaj put u čašu bez fledging fazi. Čini se da se dobri uzgajivači su se s čaše, izvadite ih iz tog teškog rada - vykarmlivaya pilića, golubovi izgubiti puno energije, izgubiti na težini. Na početku ovog razdoblja je presvlačenja, koja je također povezana s osiromašeni tijela zbog goluba hranjenja mladih životinja. A onda se iznenada pomaknuo piliće u kormilok gnijezda, a time i glavni proizvođači trebaju biti zdravstveno sada „mali automobil i kamion." Povreda uspostavljenog poretka prirode ne može proći bez traga. Očito je da je umjetno stvoren kako bi se pojednostavio život ptica samo zakomplicirati uzgoj čaše, uokvirenu pasmine pod napadom. Ne, tijekom vremena, ispada da su najbolji predstavnici pasmine turmaninogo plemena počeo degenerirati. Većina golubovi narušena zdravlja. S takvim složenost uzgoja broj ljudi koji se žele baviti uzgojem ove stijene naglo pala. Nije svaki ljubitelj može pronaći što više vremena za golubovi omogućiti ovu pasminu barem glumiti. S obzirom na sve ove činjenice, odlučio sam pokušati oporaviti od držača sposobnost da uzgoj potomstvo. Shvativši da je to moć fizički jakih i zdravih golubova, prvo sam počela vratiti leteće kvalitete, čime se sadržaj zarobljenik. Primijećeno je da se dobro obučeni golubovi su u stanju provesti dugo vremena u zraku, a još manje pate od golubova caged, žive dulje i aktivnije. Siguran znak poboljšanje zdravlja - izgled, posebno njegovan olovke poklopac.

Stvaranje optimalnih uvjeta za golubovima, počeo sam učiti mlade da Gon. Trening nije trik. Raste mlada razlikovao od prošlogodišnjeg puno bolje fizičkom stanju, praznik za oči u usporedbi sa zarobljenim golubova.

Čeka se početak iduće sezone, primijetio sam više aktivnosti s kojima se ti golubovi se gnijezde dogodio. Kako bi se omogućilo vježba u povojima, počeo sam ležao gnijezdo u turmaninye jednog pileta od dlinnoklyuvyh pasmina golubova. uglavnom su bili pilići Baku čaše i čista kositra. Thurman, začudo, hrana dlinnoklyuvyh pilići znatno veću vjerojatnost od svoje, a da se malo aktivnije dlinnonosiki korotkoklyuvyh. A ako puno iscrpljenih čaše bacanje hranjenje nakon 15-20 dana, pilići preživjeli bez njihove pomoći. S vremena na vlak i osjećati sigurni u svoje sposobnosti, čelični držači završite hranjenja potpuno stranih piliće. Nakon toga možete dati na hranjenje a ne samo jedan, nego dva pilića, a najsposobniji sam ostavio hraniti svoje piliće. Tipično je druga sezona ispada sve parove.

Kada je slobodna izlijeganje sadržaj jaja je značajno porastao. Nema potrebe da se pokupiti iz pilić iz jajeta, kako je savjetovao mnoge uzgajivači korotkoklyuvyh golubova. Trenutak leženje jaja je stvarno odgovoran, a kad sedamnaestog dana inkubacije, jaje pridaje na uho, da ćete čuti tihi prisluškivanja, biti na oprezu. Ponekad nespretne golubovi slomiti ljusku izleći pilić, ona drži do nje i ptici treba pomoć u izdanju. No, mokri incipiently klijanje jaja, simpatiju ljuska radi lakšeg uklanjanja, mislim, previše. Takve radnje često uzrokuju štetu.

Sada postoji nekoliko pari čepića u mom sektoru, a među Smolensk vrana među borodunov Orlova, među pahovskih, postoje pojedinci koji mogu biti pouzdana s hranidbi pilića. Ostalo stijena sušilica rublja na raspolaganju, ja sam postepeno prevesti na istim uvjetima. A ipak, stalno kormilok, iako sam tri puta manje od ostalih uzgajivača čaše. Plavo-ispreplitan nadam vrlo potrebno da mi sušilica rublja piliće ili rijetke ljepote, gdje je gubitak je neprihvatljivo. Na mjesto aranžmana biljke ne zaboravite Thurman barem jednu curu iz kormilok da ne blokira hranjenja nagon.

Postoje metode za umjetno uzgoj pilića, ali, prije svega, to zahtijeva puno vremena, a kao drugo, pilići, uzgajaju golubovi, napredniji u svakom pogledu u odnosu na „umjetni”. Svi Golub - golub uzgajivači korotkoklyuvyh preporučuju koristeći iskustvo vođenja i uzgoja, kao najviše obećava za jačanje stijena čašu.

Golubovi čaše fotografiju

Video: RUSKI ime golubova Kursk Thurman (zgodan)

Foto golub sušilica rublja

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Golubovi Wolski ThurmanGolubovi Wolski Thurman
Mađarski vysokoletnye goluboviMađarski vysokoletnye golubovi
Golubovi SpartakGolubovi Spartak
Nežin goluboviNežin golubovi
Pasmina bijele golubovePasmina bijele golubove
Golubovi Moskva redovnikGolubovi Moskva redovnik
Mješanac golubovi fotografijaMješanac golubovi fotografija
Kava Tumbler (golubovi)Kava Tumbler (golubovi)
Baku čašeBaku čaše
Kamyshinskye goluboviKamyshinskye golubovi
» » Golubovi držači

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea