Sa san života
West De Du Toit, bivši zaštitar iz Južne Afrike, postao je pravi Tarzan - on želi igrati u filmu o junaku džungle. 24-godišnji nezaposleni bodybuilder postao opsjednut legendom Tarzana, a žive u Namibiji, gdje je proveo djetinjstvo. Dječakov otac prikupljeni Tarzane romane i stripove koje je ispričao priču o njegovim avanturama. Trenutno, West Des Du Toit očekuje da će biti u mogućnosti da interes Hollywood - i to je bio pozvan da igra ulogu svog idola.
West Des pomiluje cheetah.
West De Du Toit kaže: &ldquo-ja sam kao Tarzan gotovo sve. Moj najbolji prijatelj - Slon Shaka i ja provesti više vremena s majmunima, zebre i krokodila, nego ljudi. Netko može misliti da sam lud, ali ja znam da sam rođen za to. Gradim kuću na drvetu kako bi zaklon od leoparda i zmije na svijetu. A ponekad sam usamljen. Želim naći Jane, koji će uljepšati usamljenost&rdquo-.
I dodaje: &ldquo-ne volim alkohol. Bolje je da vole voće ili bobice. Znam što insekti jestivi&hellip- U principu, nije svaka djevojka će moći živjeti sa mnom u džungli&rdquo-.
Kada De Wet nije u džungli, on pomaže njegov otac za rad na farmi. Nakon boravka na godinu dana u Velikoj Britaniji sa svojim bratom, on se vratio u Afriku, a sada planira da postane zvijezda novog filma Tarzan.
Je sin farmera, koji živi sa svojim roditeljima, 53-godišnji Ludolf i Ida, kao i brat blizanac Rudolf u Gruziji, Južne Afrike, a sada provodi noć sama u šumi, bez stvorenje udobnost. On kaže: „Ja sam stvorio platformu u stablo, poseban nadstrešnica, gdje se mogu sakriti od gladnih leoparda ili zmija. Ne osjećam se usamljeno - iako ponekad loše želite brzo pronaći svoj Jane, koji će podijeliti sa mnom je moja šuma utočište ".
West De Du Toit kaže da su mu cure ljubimce njihovu pažnju - uglavnom, oni su privučeni svojim prekrasnim tijelom dizane. Međutim, on je još uvijek u potrazi za taj jedinstveni dame srca, koji se sastao s njihovim životinjama. Mladić objašnjava: „Ja nisam jedan od onih koji voli tulumariti, nikada nisam ni bio pijan u svom životu. Tu Volim voće i bobice, koje mogu naći u šumi. čak i ja znam neke od insekata su pogodni za ljudsku prehranu. Vjerojatno postoji svjetlo na takav neobičan djevojci koja odluči da mi se pridruže, te da nije odvratiti moj način života. "
De Wet petting cheetah.
U 2006, West Des Du Toit i njegov brat blizanac otišao u Velikoj Britaniji, gdje je mladić radio godinu dana kao zaštitar, a kasnije - vozač u dostavnoj službi. Sada je mladić ozbiljno krenuo da postane zvijezda novog holivudskog filma o avanturama Tarzan. On kaže: „Počeo sam trening u 2007. i od tada sam znatan napredak. Nedavno sam razgovarao sa zanimljivim tipom iz SAD, koji mi je ponudio da dođe na konvenciji posvećenoj Tarzan. To će biti jako lijepo - konačno u krugu suradnika. Ljudi su skeptični i ne razumiju moj način života u meni. "
De Wet sjedi na slonu. U filmovima Johnny Weissmuller lako skoči na leđa njegove slona na zemlju.
Mladić je već uspio igrati u amaterskom filmu o avanturama Tarzan. Jane je igrao ulogu njegova djevojka-glumica.
Devet jahanje na slonu, po uzoru na slavnog junaka nekog holivudskog filma.
Bodybuilder, kao i njegov otac, bio je prikupljanje stripove o Tarzanu, on divi izmišljeni ratnik džunglu, koji žive u Namibiji sa svojim majmun Chita. I, kao Tarzan, on kreće loze i grane, ne zaboravljajući otkriti vlasnički susjedstvu vrišti.
West De Du Toit je bio uključen u bodybuilding natjecanja.
Neobična photosafari Sergej Kotelnikov
Neobična prijateljstva gepardi i pse
Wonderful prijateljstvo djece i cheetah
Policija ne može nositi s crne mačke, napadati ljude
Afrički leopardi zalutao s bicikla
Krokodil Hunter je mogao sprijateljiti s najvećim krokodila u Europi
Emu na beaky nadimak postao je punopravni član obitelji
Moderni Tarzan: fotografija, u kojima je ponovno priču o divljim djece
Izumiranje populacije mogu predvidjeti s velikom preciznošću
Beznosov mačka iz skloništa pronašao engleski ljubavnicu
Paradoksalno, gdje je zdrav razum je izgubio
Njemački ovčar je bio najbolji prijatelj divlje rysyatam
Kako hraniti krokodila, i ostati živ
Potres u Indoneziji
Vodič za slijepca vodiča i psa
Sibirski haski po imenu medvjedića - najpoznatija pjevanja pas mreže
Leopard napada krokodila. Afrička povijest na slici.
Ukradeni pas sretan da vidi vlasnika
Ljudski sranje ubija koralje
Čovjek za dlaku izbjegao smrt vatrena kugla
Najbolje fotografije borilačkog divljači 2013