Vješt Kameleon snajper

Tijekom lova, kameleon koristi iznimno brz jezik koji je dvostruko duža od njegovog tijela, i je u mogućnosti da iskoristite bezazlen žrtve u djeliću sekunde.
Ova nevjerojatna serija slika koje prikazuju šarene reptila u vrijeme lova kriket. Prianja na tanke vlati trave, on je uhvatio kukca ljepljive jezik.

Video: Fallout 4 Kako da biste dobili Sentinel / Kameleon oklop + Konačan Stealth graditi!

Vješt Kameleon snajper

Ove fotografije su 39-godišnjeg sikha Goh Indonezije. „Hodao sam preko polja na Batam Island, Indonezija, i iznenada vidio ovaj prekrasan šareni kameleon zamerevshego na vlati trave.”

Vješt Kameleon snajper

„Kameleon vidio susjednom selu trave kukca. I odjednom je „pucao” sa svojim jezikom s neobičnom brzinom. To se dogodilo u trenutku, ali da bi ove slike, to mi je 40 minuta. "

Vješt Kameleon snajper

„Pun kameleona dolje i vrati kući.”

Video: Kako da biste dobili puška krvoločan medalje (Kameleon Camo Challenge) - Argus krvožednih medalje

Vješt Kameleon snajper

„To je upravo nevjerojatno. Vrlo precizan pokret. Stvarno sam uživao gledajući kako "djela prirode"”.

Vješt Kameleon snajper

„Volim prirodu i fotografirati puno, ali to je moje najbolje fotografije. Vidjevši rezultatima njihova rada, bio sam izvan sebe, jer ove slike pokazuju sve tako čisto i savršeno. "

Video: Fallout 4: Kako pronaći Kameleon oklop (poput kineskog Stealth Suit) & Ostali Legendarni Oružje / pancira

Vješt Kameleon snajper

Da li Kameleoni posebno prilagođeni kosti i mišiće koji čine ih pucati svoj jezik za 0.07 sekundi. Nedavno otkrili da manji kameleoni duže jezika.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
10 Većina neobičnih jezika u životinjskom svijetu10 Većina neobičnih jezika u životinjskom svijetu
Kameleon Parson - šarena tropska stanovnikKameleon Parson - šarena tropska stanovnik
Fabulous oči životinjaFabulous oči životinja
Kameleoni - jedan od najupečatljivijih suvremenih gmazova.Kameleoni - jedan od najupečatljivijih suvremenih gmazova.
Kameleoni MadagaskarKameleoni Madagaskar
Za promjenu kameleon boja koriste sićušne fotonske kristaleZa promjenu kameleon boja koriste sićušne fotonske kristale
Panther Kameleon - još jedna endemična na MadagaskarPanther Kameleon - još jedna endemična na Madagaskar
Svijetla svijet kameleonaSvijetla svijet kameleona
Boja kameleona može predvidjeti ishod dvobojaBoja kameleona može predvidjeti ishod dvoboja
Vrste kameleonaVrste kameleona
» » Vješt Kameleon snajper

GuruAnimale.com
Životinje Ptice Glodavci Riba Insekata Inkubatori Štetočina Farma Oprema i alati Savjet Pitanje / odgovor Miscelanea